maanantai 20. kesäkuuta 2011

vapaalla jalalla.


Seuraavat kaksi päivää saan taas juosta vapaalla jalalla. Suunnitelmissa on ainakin La Fête de la musique Pariisissa ja hengailua Disneylandissa. Oon tänne tulostani lähtien katsellut aina töihin mennessä yhtä laitetta joka olisi nyt tarkoitus koeajaa vapaapäivinä.

Tänään oli töissä aikamoinen hulabaloo, valehtelematta 70% asiakkaista oli espanjalaisia tai italialaisia ja hehän eivät puhu SANAAKAAN ranskaa tai englantia, pelkkää omaa kieltään sopottavat ja sitä olisi sitten ymmärrettävä... Voisin avautua aiheesta pidemminkin, mutta ehkä annan nyt olla.
Viihdyn kaikesta huolimatta töissä tosi hyvin, tykkään meidän ravintolasta ja työporukka on mahtava. Luin hesarissa olleen jutun Disneylandin rekrytoinnista ja siitä miten moni joutui pettymään, ja tunsin kyllä oloni tosi onnekkaaksi. Vaikka työ on välillä uuvuttavaa, jotkut turistit ärsyttäviä ja kielen kanssa takkuilee, olen silti tosi tyytyväinen ja onnellinen että olen täällä :)

Nyt kunnon yöunien seuraamana vapaapäivien viettoon, bisous!

Kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Moi! hei melkeen purskahdin itkuun kun löysin sun blogin, aivan sattumalta, mä oon tulossa disneylandiin töihin 9 päivän päästä ja kun luin sun blogia ni mut valtas sellanen into etten osaa edes selittää:D voi ihan mahtavaa saada vähän lukea et millasta siellä on ennen kun sit tulen :)

    VastaaPoista
  2. hei loistavaa :) tuu sitten repimään hihasta jos jossain näät mut, tosin täällä on tosi paljon suomalaisia, tuut huomaamaan :D ajattelin kirjoitella Disneylandista työpaikkana lähipäivinä, eli jos haluat sneak peekkia niin pysy kuulolla! x

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...