maanantai 6. kesäkuuta 2011

ylioppilas!


Valkolakki on päässä - vihdoin. Koko lauantai oli niin satumainen, yksi hienoimpia päiviä elämässäni. Pidin lakituksessa uuden ylioppilaan puheen, mikä jännityksestä huolimatta meni nappiin. Parit kyyneleetkin tuli vuodatettua, mutta ehdottomasti onnen kyyneliä:)

Juhlat jatkuivat aina aamutunneille, kunnes erään verinen varvas -episodin saattelemana oli aika suunnata kotiin Helsingin yöstä. Terveisiä vaan Tivolille: ilmastointi vois auttaa juhlijoita tuupertumasta, ja juhlijoille: älkää hei oikeesti heittäkö niitä laseja maahan juomisen jälkeen.............


Tänään oli mun viimeinen päivä nurmijärveläisenä. Herätyskello soi jo parin tunnin päästä, taitaa nukkuminen jäädä. Sitten jo hyvin tutuksi tulleelle Helsinki-Vantaalle. Vaikea sisäistää, että lähtö on jo tänään. Jännittää, sillä ranskankielen taito on pahasti ruosteessa. Tai no, ei se hyvä ikinä ole ollutkaan. Pelkään, etten ymmärrä, tai ettei mua ymmärretä.

Fiilis on sellainen väsyneen onnellisen sekavan jännittynyt. Oikeastaan mä tunnen oloni melko mukavaksi tuollaisen olotilan valtaamana. Tuntemattomaan hyppäämisessä on parasta just se, ettei mikään ole varmaa. Kun lähtee pois siltä omalta turvalliselta reviiriltä, löytää yllättäviä asioita. Ei auta kuin lähteä matkaan ja toivoa parasta:)

Seuraava postaus tulee siis Ranskasta, niin, jos nettiyhteyden hankkimiseen ei tarvita huimaa kielitaitoa. L'internet? :D


Kiitoskortti -kuva, otettu Beachy Headilla Englannissa pari viikkoa sitten.

Onnea vielä kaikille uusille ylioppilaille, palaan kirjoittamaan PARIISISTA!
xxx

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kiitoskortin kuva! Törmäsin blogiisi ihan sattumalta, ja jään erittäin suurella mielenkiinnolla odottamaan seuraavia postauksia! Onnea valkolakin johdosta, ja tsemppiä Ranskan elämään, nauti joka hetkestä! :)

    VastaaPoista
  2. voi kiitos ihanasta kommentista! sain tänään hankittua netin tänne ranskan kämppääni, eli nyt voin alkaa postailemaan täältäkin:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...