torstai 28. heinäkuuta 2011

fatigue? un peu.

Erään työpäivän piristys.


Joskus saattaa itse kutakin vähän ramaista töissä. Siitä saattaa kieliä mm. ylläolevan kaltaiset kuitit, joita kuittikone alkoi sylkeä ulos toissailtana. Usein on totuttu näkemään tilauksia, joissa asiakas tahtoo juustohampparin ilman juustoa tai jääteen ilman jäitä, mutta pariin kertaan piti hieraista silmiä ylemmän kuitin tupsahtaessa eteeni. Tee ilman lihaa? No eiköhän se onnistu... Ja seuraava tilaus kuului: kaksi kokista ilman kastiketta, tomaattia, salaattia ja juustoa...

Taisi kassaneitiä vähän väsyttää :)

ps. Muuttelin blogin leveyksiä niin, että nyt kuvien laittaminen isompina onnistuu. Alors c'est mieux? Je pense que ouiiii.

3 kommenttia:

 1. Heippa söpöläinen, ihana kuulla, etten oo ainut ketä ramasee.. Onneks mun ei kuitenkaa tarvii kirjotella jokaista tuotetta erikseen ilman jäitä taikka kastiketta.. Joops. Vaikka mun työt rupee olee aika lailla puolessa välissä. Saa nähä mihin nää rahat riittää, ehkä jouluun?
  Hoas ja Ayy on kyllä myös kivasti loistanu asunnottomuudellaan muehkä mä sen oman kopin vielä joskus saan. Olis niin kiva päästä kokkaamaan omalla paistinpannulla (punaisella) ja näin päin pois. Byyh. Ehkä punkkaan Nepsun luona aluksi..

  VastaaPoista
 2. mun säästösuunnitelma on mennyt niin totaalisen pieleen, eikä rahat taida tulla syyskuuta pitemmälle riittämään..joku tajuton 25% viedään veroja sunmuuta, toivonmukaan suomenpäässä tästä saisi jotain takaisin!! mut toivottavasti saat kämpän, ihan varmaan sulle joku löytyy:> muuttakaa vaikka liinan kanssa yhteen :D

  VastaaPoista
 3. hei joo roosa haetaan kaverikämppää! ne on kivoja ja lyhyet jonot :)
  -liina

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...