perjantai 30. syyskuuta 2011

indian summer


Lontoon taivaalla ei ole nähty pilviä muutamaan päivään ja hellerajat on rikkoutuineet jo useamman päivän ajan. Intiaanikesää siis vietetään, kuvittelen, että tää on sateistaan kuuluisan Englannin tervetulotoivotus mulle. +27c, i don't mind! Sääfriikkinä oon vakoillut jo tulevienkin viikkojen säätä ja toistaiseksi BBC on lupaillut pelkkää hyvää. Hai-kumpparit ei siis vielä ole päässeet käyttöön, mutta se aika koittanee..

Oon juossut pää kolmantena jalkana ympäriinsä oikeestaan koko täällä oloaikani, enkä ole ehtinyt viettää aikaa kotosalla juuri ollenkaan. Yliopistolle kirjautuminen sujui ongelmitta ja vähän oon ehtinyt jo hioa tuttavuutta kurssikavereiden kanssa. Bilejalkaakin tuli nostettua pikaisesti, vaikka jänistin yöbussien osalta ja lähdin tutulla metrolla kotia kohti ennen linjojen sulkeutumista - ennen puolta yötä. Mutta bileitä, no niitä tässä kaupungissa riittää. Pelkästään Greenwichissä on ohikuulemani mukaan noin 70 pubia.

Kun kaikki alkuhäslinki rauhoittuu, lupaan postata ihan oikean postauksen. Lupaan ainakin esitellä pienen kotini ja kirjoittamaan jostain ihan oikeasti mielenkiintoisesta. Säästä ja muusta nyt on vaan helppo lopistä kun väsyttää, mutta tekee silti mieli leveillä syyskuisista hellepäivistä... Nyt iltateen saattelemana nukkumaan. puss puss!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...