perjantai 28. lokakuuta 2011

another week in london

Kuluneen viikon aikana oon käynyt parissa siistissä museossa, turisteillut porukoiden kanssa, shoppaillut tarpeellisia juttuja ja koittanut ryhdistäytyä koulutehtävien kanssa. Ryhdistäytyminen siis lähinnä ajatustasolla, ”kyllä mä kohta aloitan”.. :D Muutama fotoa:


Natural History Museum


China town

Mun perhe tuli tosiaan käymään Lontoossa joten pientä turisteilua tuli harjoitettua. Superkalliiden lahjojen toivossa vein porukat tietenkin shoppailijan paratiisiin eli jättimäiselle Harrodsille. Aikamoinen joulupukin paja…


Ihan siedettävä kenkäosasto. Ikävä kyllä kalliit lahjat jäi saamatta, mutta oli mulla plan B: hyvä ruoka. Hyvää ruokaa löytyy tietysti Jamie Oliverin italialaisesta ja sellainen löytyy tietenkin Canary Wharfilta! Eli suunta kohti pilvenpiirtäjiä.


Viiden ruokalajin jälkeen oli kiva ettei kotimatkaa tarvinnut tehdä kovin monen junapysäkin verran..

Oon myös jälleen päässyt takaisin raiteille kynsien laitossa, kesällähän oli lakkailut pannassa ja siitä on nyt vihdoin toivuttu... kynsilakkahörhön paluu <3


Viikon kynnet. Topshopin vaalea lakka on uusi ja ihan mielettömän hyvälaatuinen, säilyy kynsissä virheettömänä useita päiviä, eikä viikonkaan jälkeen mikään toivoton tilanne ollut. very impressed!!

Ja vielä viikon tuhlailuosuuteen..


Samettimekko Topshopista, näätte joskus sitten päällä!


YSL – rouge pur. Siinä se on, löysin vihdoin pitkään etsimäni täydellisen luumun sävyn Harrodsin kosmetiikkaosastolta. Järki sanoi vielä silloin parin kympin huulipunalle ei, mutta seuraavana päivänä kipitin heti Oxfrord Streetille hakemaan omani pois :D Vaikka kalliita meikkejä en vieläkään liputa, niin tän kohalla ajattelin vain että hemmetti, mä ansaitsen tämän (huomaa intertekstuaalisuus), ja jos en nyt osta tätä, niin seuraavaksi hotkaisen kuitenkin jonkun burgerin samalla hinnalla. Putelissa sävy näyttää melkein mustalta, mutta huulilla luumuiselta :)
Ruokatilanne täällä kotona näytti vähän surulliselta, siispä päätin että on pikku kauppavisiitin aika. Briteissä monet isot ruokakaupat on kellon ympäri auki, joten yöshoppailuahan siitä sitten tuli… Nyt on piiitkäksi ajaksi ruokaa, 80 punnan edestä..Suuri ilonhetki koitti pakastealtailla kun kävi ilmi että Ben & Jerry’s jätskiä sai hamstrata puoleen hintaan. Kiikutin kotiin kolme kahden punnan hintaista isoa tuubia jotka ovat nyt 20 tuntia myöhemmin muisto vain… Mahaan sattuu :D
Kaikista tärkeimmän ostokseni vilautan kuitenkin vasta seuraavassa postauksessa, jossa ajattelin vihdoin valoittaa sitä, miten aion tulevan jouluni viettää… Nyt kuitenkin illallisen väkerrykseen, tai siis kunhan saan päätettyä mitä laitan kun kerrankin on vaihtoehtoja..lohimedaljongit ja juustognocchit voisi olla aika kova sana jeah? Tai ehkä 12 pensen nuudelit?
Öitä! x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...