keskiviikko 12. lokakuuta 2011

mun lontoon kämppä

Tervetuloa mun pieneen kotiini! Seuraa siis pientä esimakua siitä millaisessa kopperossa täällä asustan. Sijainti: Greenwich, neliöt: en uskalla edes miettiä, vuokra: liikaa!Oma koti kullan kallis! Mutta ei sen enempää vielä, haluan nimittäin tehdä erään hankinnan ennen kuin esittelen kotini kokonaisuudessaan.

Tämä päivä kului seminaarissa, luennolla, ja kotona. Yritin tänään myös varmaan 8:tta kertaa käydä hankkimassa itselleni pankkitiliä, mutta kun se on niin tuhottoman vaikeaa!!! Toistaiseksi olen kiertänyt useassa pankissa, varannut tapaamisia, toimitellut erinäisiä todistuksia ja papereita...mutta ei. Ensimmäisessä pankissa todettiin, etteivät he tarjoa ilmaista pankkitiliä ulkomaalaisille. selvä. Toisessa pankissa pääsin ihan tapaamiseen asti, kunnes kävi ilmi, että koululta saamassani paperissa oli pieni virhe, jolloin pankista kerrottiin etteivät he voi jatkaa pankkitilini luomista. Saattoi siinä vähän pelihousut revetä, kun olin sen kyseisen paperin saamista jonottanut kokonaisen tunnin.

Kävin siis tänään hakemassa uuden, virheettömän paperin koulun toimistosta ja marssin tyytyväisenä kolmanteen pankkiin... Jossa minulle ystävällisesti kerrottiin etteivät he voi luoda pankkitiliä koska koululta saamaani paperia ei ole osoitettu juuri tälle kyseiselle pankille!!!! SIIS VOI HYVÄ LUOJA. Aloin siinä sitten aikuismaisesti tihrustamaan itkua ja nyyhkytin koko matkan kotiin. Jokaisessa pankissa saamani palvelu oli täyttä moskaa, eikä voi kun ihmetellä miksi niinkin yksinkertaisesta asiasta kun pankkitilin perustaminen voi tehdä niin vaikeaa. Perustin keväällä Suomessa uuden pankkitilin, johon kului ehkä kaksi minuuttia. Täällä tätä projektia on nyt työstetty viikon ajan tuloksetta. Hemmetti, ei edes Australiassa tai Ranskassa saatu tästä näin vaikeaa!!

Jälleen kerran palasin siis pettyneenä pankista kotiin, ja ilta kuluikin hilpeästi sängyn pohjalla. Olen koittanut hoidella ihoani, joka urheasti taistelee vastaan. Olen mässäillyt fatserin nameja, hörppinyt teetä ja koittanut katsella koulujuttuja.


Vielä aika moni palanen odottelee loksahtamistaan; kaikkea tarvitsemaani en vielä omista, pari viikkoa sitten anomaani opiskelijakorttia metroon en ole vieläkään postista saanut, enkä ennen pankkitilin saamista voi hankkia edullista liittymää kännykkääni.. ja kaiken edellämainitun takia rahaa on kulunut ihan liikaa. Tää on vaan tää ensimmäinen kuukausi, ajattelen, mutta todella toivon, että elämä täällä asettuu mahdollisimman pian aloilleen ja pääsen kaikista väliaikaisjärjestelyistä eroon.

Mutta hei! Maanantaina jää teinivuodet taa. Ylihuomenna karkaan viettämään pitkää synttäriviikonloppua ihanaan Brightoniin ja ihanaan seuraan, ja paljastetaan, että on tässä pari muutakin odottamisen arvoista juttua kalenteriin raapustettu ;) Hyvät yöt kaikille, ja laittakaa hei peukut pystyyn että joku pankki onnistuis perustamaan mulle tilin...

xxx

2 kommenttia:

  1. Bongasin maatuskan! =)
    Toiv saat sen pankkitilijutun hoidettua! =)
    T. Outi

    VastaaPoista
  2. mäkin toivon syvästi!! alan pikkuhiljaa hiiltymään tähän touhuun. tai siis oon hiiltyny jo:D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...