lauantai 8. lokakuuta 2011

these streets will inspire you - brick lane

Viimeiaikoina lähes poikkeuksetta jokainen Lontoosta raapustettu matkailujuttu on keskittynyt hehkuttamaan Itä-Lontoon mahtavuutta ja trendikkyyttä. Shoreditch, Brick Lane, Whitechapel... kuulostaa varmana tutulta? Niin täälläkin. Ja omin silmin kulmia tarkasteltuani, täytyy myöntää, että tykkään!

Brick Lane.


Söpöjä putiikkeja? check.


Söpöjä kahviloita? check.


Katutaidetta? check.


Brick Lane tunnetaan erityisesti second handin kehtona. Kadut on täynnä toinen toistaan siistimpiä putiikkeja, harmi tosin, ettei hinnat todellakaan ole mitään kirppariluokkaa... Täällä saa käytetystä pulittaa uuden hinnan, joskus jopa enemmän.


Siistejä kulmia, ja ihan meidän koulun city-kampuksen vieressä - tietää, mistä mut mahdollisilla hyppytunneilla löytää... Itseasiassa jo huomenna pitää Brick Lanella piipahtaa, eräässä taidekaupassa tuhlaamassa opintorahoja maanantaina alkavaa workshoppia varten, niinikään pitää käydä ostamassa kurssikirjat. Mutta ihan mielelläni mä ostan muodista ja designin historiasta kertovia opuksia :) Sellanen toive vaan että ne vois olla ilmaisia ja ne sais toimittaa tosta omasta postiluukusta sisään niin, ettei mun tarvitsisi juosta ympäri Lontoota ne mukanani. Kallein kirjanen kustantaa kuulemma 50 puntaa - tonnikalapastadieetti täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...