tiistai 15. marraskuuta 2011

i love little snogs

Eräänä iltapäivänä mut johdatettiin salamyhkäisesti kauniin Covent Gardenin alueelle, ja taisi siinä päästä jokunen ilonkiljahdus, kun selvisi että määränpää olisi mun ainaisten päiväunien kohde eli Snog Frozen Yogurt Bar!
 

Kyseessä on siis ihan uusi tuttavuuteni, jäätelömäistä, kirjaimellisesti jäistä jugurttia myyvä liike. Kuppiin saa valita kahta erimakuista frozen yogurttia ja päälle niin montaa täytettä kun kukkaro sietää: vaikka hedelmiä, marjoja, suklaakakunpaloja tai keksejä. Omaan kuppiin päätyi vaniljajugurttia, mansikoita ja kiiwejä. Olen addiktoitunut, myyty, rakastunut!

Tämänhetkisen rahatilanteeni pelastukseksi kaikki Lontoon Snogit on asetettu strategisesti länteen Sohon ja Leicester Squaren lähettyville sekä museoiden lähelle South Kensingtoniin, eli ei ihan mun kotinurkille.. sen sijaan turistin päiväohjelmaan kyseiset sijainnit on täydellisiä, eli suosittelen ehdottomasti kokeilemaan seuraavalla Lontoon reissulla jääjugurttia! Vielä tähän loppuun joku "et tule pettymään" tyylinen mainosslogan niin saadaan postaus pakettiin.

4 kommenttia:

 1. Mä löysin samantyylisen paikan Pariisista yhtenä viikonloppuna! Etsittiin jätskipaikkaa, mutta olin kyllä paljon tyytyväisempi tohon jääjogurttiin, namnam!

  VastaaPoista
 2. jep, kyllä tässä on ben&jerrylle haastaja!

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi, onko totta että tätä löytyy Euroopastakin! Amerikassa tähän tutustuin ja rakastuin - enkä vielä Euroopassa törmännyt. Onko tuo Snogit joku ketju aivan? JEEE!! :)

  VastaaPoista
 4. joo, se on ketju ja niita loytyy nettisivujen mukaan briteista, lahi-idasta ja brasiliasta. muitakin ketjuja ihan varmaan on:) eli googlettamaan :p naihin jaa koukkuun!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...