sunnuntai 20. marraskuuta 2011

misty deptford, sunny bricklane

Tänään kun heräsin täällä zone 2:lla, ei ikkunasta näkynyt ulos. Pelkkää valkoista. Käppäilin junapysäkille, eteen näki hyvällä tuurilla 20metrin verran.


Junarata tyhjyyteen. Suuntasin viettämään päivää kaverini kanssa Bricklanelle, itä-lontoon sydämeen. Siellä oli aurinkoista, taivas oli kirkas ja sininen niinkuin sen kuuluukin. Bricklane oli taas ihan superi (miinuksena parituhatta ihmistä liikaa), katsokaa nyt vaikka!


Tuli nälkä - lähdin kotimatkalle. Käsivarrella ostokset ja kädessä oyster -kortti.


Takaisin tullessani istuin ikkunan vieressä samaisessa junassa kohti kotia. Tässä kohtaa kaikki näyttää vielä ihan normaalilta.


Ajellaan miinuutin ajan, ja katson ulos ikkunasta jälleen. Enää ei näkynytkään mitään, pelkkää valkoista. Äimistyneenä vain tuijotin ulos tyhjyyteen, aavemaiseen sumuun, ja mietin mistä se tuli. Vain pari kilometriä keskustammassa, ei sumusta ollut tietoakaan. Saapuessani Deptfordin asemalle, näin eteeni juuri ja juuri. Tuli ihan The Mist -leffa mieleen.


Kuinkahan monta kolaria täällä ajettiin tänään?

Mukaan Bricklanelta tarttui fuksian värinen midi-mittainen vekkihame, TAAS yhdet leviksen sortsit (molemmat secondhandia) ja lisäystä pyöreiden aurinkolasien kokoelmaani. Sortseja mulla on nyt ihan liikaa.
 

Sisäinen sisustustauluhörhöni heräsi tämän perhosen siivistä tehdyn taulun kohdalla ja iskin 25 puntaa myyjän kouraan ennen kuin ehdin kuulla yhtään intia-aksentilla mongerrettua special-price-just-for-you-markkinointipuhetta. (okei, tosiasiassa myyjä oli nuori englantilainen nainen joka oli ilmeisesti itse tehnyt taulun). Tajuttoman makee.

Yksi juttu jäi kyllä kismittämään aika pahasti, nimittäin ihka oikea polaroid kamera, johon sain tassuni kiinni tänään. Mulla nyt näitä kameroita alkaa jo olemaan aika tavalla, mutta ehkä vielä yksi... Polaroidkuvat nyt vaan on siistein juttu ikinä. Onneksi tajusin lähteä pois ajoissa ennen kuin ehdin ostaa koko kadun tyhjäksi.

Vielä kuvaa uusista laseista in action! En kyllä tykkää yhtään näistä mun kylppärin valoista kun ne tekee mun hiuksista keltaset.


Multa löytyykin jo parit pyöreät lasit, tosin pienemmät lennon -malliset. Koen pyöreän mallin sopivan aika hyvin mulle. Nyt onkin sitten aika kova pähkäily, mitkä parit lähtee mukaan reissuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...