keskiviikko 23. marraskuuta 2011

pieniä ja suuria toiveita

kuvat: vans, huh.fi, iittala, theneave.com, nikon, fazer, o.p.i, kobo

Nyt on tullut kotoa jo useampi "mitä joululahjaksi???" sähköposti, niin ajattelin, että teen tällaisen visuaalisen kuva toivelistan niinkuin aina pienenä...

1.  Polkupyörä. Vanhaa kunnon Jopoa on ikävä, mutta nyt olis kiikarissa sellainen joka ei natise, hajoile ja sellainen, jolla voi taittaa pitempääkin matkaa. Ehkä normaali 20 -vuotias toivoisi autoa, mutta mä oon tullut siihen tulokseen että tarvitsen kunnon pyörän. Mulla on suuria suunnitelmia.

2. Iittalan Taika sarjaan oon niin kiintynyt, että noi punaiset joulusesongin kupit ja kipot lämmittäisi mieltä! Sarjan siniset kupit on päivittäisessä käytössä.

3. Fisu-linssi. Okei, tää on enemmän listassa rekvisiittana liian kalliin hintansa vuoksi. Jatkan kuvailua filmifisullani!

4.  Kirjoja ja kynsilakkoja tekee aina mieli lisää, vaikka tarvetta uusille ei todellakaan ole :D Paitsi koulukirjoille.

5.  Tuo valkoinen ipadin näköinen juttu on lukulaite. Metroissa näkyy tosi paljon ihmisiä näitten kanssa, ja samalla kun tuijottelee niitä metrokäytävien lukulaite -mainoksia, on aika monesti käynyt mielessä että tollainen vois olla ihan kätevä.. Metrossa tulee vietettyä 1 - 1,5h joka päivä, jos siis jonnekin menen. Sitä aikaa vois alkaa hyötykäyttämään.

6. Suomiherkkuja!

7. Oon tehnyt markkinatutkimusta esim. Conversesta ja Vanssista ja yhtäkkiä on alkanut tehdä mieli Vansseja. Esim. noi kuvan slip-onit kelpuuttaisin mieluusti.

Siinä pukille ne tärkeimmät!! Täytyy tosin tunnustaa, etten tällä viikolla ole ollut erityisen kiltti. Akateemista vapautta on tullut sovellettua käytännössä vähän liikaa, mutta oon sentään saanut kaikkia koulutehtäviä vauhtiin. Huomenna käyn palauttamassa ensimmäisen kurssitehtäväni, ja perjantai-aamulla onkin sitten pienen viikonloppuloman aika. Lento lähtee sen verran aikaisin, että hirvittää jo nyt miten jaksan herätä ja raahautua Gatwickin lentokentälle. Se on Lontoosta aikamatkaa etelämmäs.

Reissusta lisää kuitenkin myöhemmin, nyt pitää pakkailla, viimeistellä tota kurssitehtävää ja koittaa tänään päästä nukkumaan ennen kahta yöllä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...