torstai 17. marraskuuta 2011

reunion with bicycle + beautiful wales!

Viimeviikonloppuna jätin Englannin hetkeksi ja kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Walesissa. Tähtäimessä oli totaalinen rentoutus, joskin lauantaina pyöräytettiin reilun 10 kilometrin pyöräilyreissu seuraavissa maisemissa:

Meillä oli samanväriset hiukset. (Päivän asu: lainattu :D) 

Ruskan sävyjä näkyy jo Briteissäkin.Oli kaunista - täydellinen vastakohta nopeatempoiselle Lontoolle. Täällä kaikilla on aina kiire kaikkialle. On kiire metroon, metrosta toiseen, ja kolmanteen, jotta ehtii ajoissa töihin tai kouluun. Iltapäivällä taas on kiire silloinkin, kun haluaa äkkiä kotiin ruuhkaisista metrokäytävistä. Huomaan ottavani vasemman "ohituskaistan" liukuportaissa vaikka tosiasiassa ei olisi mikään polltava kiire minnekään, ja ärsyynnyn, jos metron odotusaika on pidempi kuin kaksi minuuttia.

Viikonloppu vähän toisenlaisissa maisemissa, ilman metrotunneleissa kiitämistä ja kaupungilla juoksemista teki siis ihan hyvää. Tuleva viikonloppu onkin sitten ensimmäinen pitkään aikaan jonka vietän Lontoossa - koulujuttujen tekoa, Lontoon yöelämän testausta ja ehkä Brick Lanella kiertelyä luvassa..


Hyvää alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...