torstai 12. tammikuuta 2012

early bird


Stressaa stressaa...neljä isoa deadlinea tulee pian peräjälkeen vastaan. Ensimmäinen niistä, tänään palautettava essee on nyt valmis, maanantaina pitää palauttaa kaikki kuvistyöt ja designmateriaali. Ja sitten on vielä kahden muun kurssin työt - bisnesraportti ja joku saamarin excel raportti jota en ole ehtinyt vielä edes katsoa. Viikonlopuksi on tietty luvattu aurinkoista. Mutta hei, sisällä ahertaen vietetyt lauantait ja sunnuntaithan on ihan parhaita... NOT.

Yksi hyvä juttu tosin mainittava: matkan jälkeen unirytmi on ollut siitä mahtava, että herään luonnostani ennen kahdeksaa ja väsähdän unten maille jo 11-12 aikaa - ideaali päivärytmi, josta en ole juuri koskaan aamu-unisena ja illan virkkuna päässyt nauttimaan!

2 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu yksi joka palasi tänään Goalta kotiin! Ja mulla delhibelly iski vasta lentoasemalla matkalla kotiin.

  Luin että vietit uuden vuoden Palolemissa, millaset oli bileet? Me tultiin uuden vuoden päivänä käymään Palolemissa ja ajauduttiin joihinkin hc-reivibileisiin, oli ihan mahtava meininki. Ihan kuin jostain elokuvasta.

  Olis kiva nähdä lisää kuvia!

  VastaaPoista
 2. Palolemin uusi vuosi näytti aluksi hiljaiselta (perjantaina ei ollut missään mitään) mutta sitten uv:n aattona pamahti: jostain tupsahti 5x enemmän populaa ja kaikkialla oli bileet. päätettiin, ettei mennä minnekään kalleisiin baareihin vaan aloitettiin ilta biitsillä ja kierrettiin sitten fiiliksen mukaan bileistä bileisiin, oli kyllä hyvä meno:)

  kuvia goasta ja muualta on kyllä tulossa, ja paaaaljon :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...