tiistai 21. helmikuuta 2012

what i've been up to

Hiljaista on. Siis blogissa, ei elämassä. Tosiaan uusi tietokone ei ole saapunut vieläkään, ja se on nyt heijastunut seka koulujutuissa etta blogissa... Ipadi on ollut aika rakas ystävä näiden parin viikon aikana.

Vanha koulukaverini Australiasta opiskelee nyt parin kuukauden ajan Englannissa, ja tuli viime viikonloppuna käymään Lontoossa. Oli ihan superia nahda melkein kolmen vuoden jälkeen!! Niin uskomatonta, minne elämä vie ja missa kenetkin tapaa vuosien jälkeen :)


Käytiin kinkkibuffetissa China Townissa, risteilemässä Thamesilla, ihmeteltiin Lontoota ja oltiin onnellisia. Lauantaina kaytiin yhdessä kaverieni kanssa juhlimassa Punk Sohossa. Päästiin vieraslistalla ilmaiseksi sisään, mutta juomien hinnat olikin sitten ihan älyttomiä.

Mutta ei tällä kerralla enempää, haluan nimittäin pian kotiin tarkastamaan postin. Nyt sormet ja varpaat ristiin etta mun uusi kone odottaisi siella!

PS. Aiempaan pankkiavautumiseen liittyen: sain lopulta kaikki rahat takaisin ja lisäksi pankin kämmista johtuen pienen korvaussumman. win-win.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...