torstai 8. maaliskuuta 2012

brittityylistä

Kaikki Briteissä asuvat/asuneet tietävät mistä puhun... eli brittityttöjen kuvankauniista olemuksesta.

Sille olennaista on
1) Oranssi, aivan liian tumma feikkirusketus, myös keskellä talvea
2) Överit tekoripset, aina juhlimassa, joillain sankareilla arkena koulussakin
3) Meikkiä sellainen "reipas" kerros, erityisesti meikkivoidetta ja aurinkopuuteria
4) "Nudehuulet" luotu kätevästi levittämällä peitepuikkoa huuliin
5) Kädellä joku karsea merkkilaukku, vaikka joku LV:n edullisimmista malleistaPhoto: Adriana Lima by Carlyne Cerf de Dudzeele / Vogue Paris

Adriana Lima demostroi lookin kulmakiviä... Sitten kun lähdetään juhlimaan, päälle isketään sellainen makkarankuori joka peittää just ja just kriittiset alueet, mutta kävellessä pakarat vilkkuu. Mekko on vähintään 3 kokoa liian pieni. Jalkaan 15 -sentin korot, ei sukkahousuja, ei bleiseriä, ei takkia, EI MITÄÄN, ja ei kun baanalle! Kyllä, täällä ei talvipakkasillakaan suuri osa tytöistä laita takkia tai edes läpinäkyviä sukkahousuja päälle, koska haloo, nehän pilaa asun, ja takin narikkaan jättäminen maksaa kokonaiset 1-2 puntaa!!! Ainiin ja sitten kun yöllä ei jakseta enää olla niillä korkkareilla, niin onneksi ne voi survoa laukkuun ja tallustaa PALJAIN varpain ympäriinsä :) Bileaktiviteetteihin kuuluu myös vessassa huutaminen ja kirkuminen, bitch fightit ja huomionkerjäys. Niiice.

Ja kaikki Briteissä asuneet tai aikaa viettäneet tietää, etten ikävä kyllä liioittele nyt yhtään. Mutta siis suoraan sanottuna, oon ihan järkyttynyt tästä Brittien bilekulttuurista ja siis lähinnä bilepukeutumisesta. Kyllä, itsekin laitan enemmän meikkiä kun menen ulos. Mutta naama ei silti näytä siltä, että se olisi dipattu maalipurkkiin. Kyllä, mullakin on monesti lyhyt mekko päällä. Mutta ei ikinä niin lyhyt, että sieltä jotain näkyisi ja mustat/läpinäkyvät sukkahousut on AINA jalassa, ainakin näin lämpimiä kelejä odotellessa. Takkia ei tulisi mieleenkään jättää kotiin ennenkun lämpötilat on pysyvästi yli +15. Ja kyllä, itsellänikin on toisinaan 13 -sentin korot jalassa juhliessa, mutta mulla on myös aina balleriinat tai sandaalit laukussa, jotta voin ne kotimatkan tai väsymyksen tullen vaihtaa.

Ettei mene ihan negistelyksi, niin mainitaan nyt vielä, että on täällä todella tyylikkäitä ja hyvin pukeutuviakin ihmisiä. Mutta suurinosa porukasta tuntuu hiihtelevän toppatakit ja uggit (yök) päällä +16 asteen kevätpäivänä, mutta samana iltana, kun asteet on laskenut 4:ään, lähdetään kirmaamaan ulos vain pienessä makkarankuorimekossa.

Enkai ole ainut, jonka mielestä tässä on jotain pielessä?

4 kommenttia:

 1. tää oli mulle myös aika kulttuurishokki. näkeehän näitä nyt suomessakin, mutta ei vittu meillä tuu mieleenkään lähteä ulos juhlimaan ilman takkia/pitkähihaista jos ulkona on pakkasta, eikä edes tämmöisillä säillä mitä nyt on ollu.
  jos sattuu menemään vähänkin "hienompaan" paikkaan, ei ulos lähtiessä näe minkään muunlaisia tyttöjä, kuin juurikin näitä jordan-pissiksiä. mietin vain, että kuinkahan moni brittityttö kuolee sammuttuaan ulos ilman sitä takkia ja pitkähihaista, kun nyt talvellakin yöllä saattoi pakkanen mennä sinne -10 asteen kylmemmälle puolelle ?
  eli ei, et tosiaan ole ainut, jonka mielestä tässä on jotain helvetin pahasti pielessä...

  VastaaPoista
 2. aika hirveetä se tosiaan on:D muistan niin eläväisesti sen kaikista kylmimmän illan joka tais olla jotain -8:n luokkaa ja sinäkin iltana jäi puolilta tyttösistä takit ja sukkahousut kotiin. ei voi käsittää, miten vaikeeta se on tajuta, että se on ihan oikeesti jopa vaarallista ja tietysti näyttää TOSI tyhmältä...

  VastaaPoista
 3. Miksei äiteet sano mitään!!! :D

  VastaaPoista
 4. no niinpä! tai ehkä tää alipukeutuminen alkaa vasta sitten kun on muutettu yliopistokämppään :p

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...