tiistai 20. maaliskuuta 2012

climpses of my ordinary day in london.

Arkea.


Arki on arkea ihan kaikkialla, myös Lontoossa. Mutta monesti huomaan, että just ne pienenpienet, arkiset asiat tekee kaikista onnellisemmaksi. Nälkäisen koiran näkeminen hot dog -kojun vieressä ja junalla Thamesin yltä pyyhältäminen nostattaa suupieliä, tai metroon ehtiminen juuri ja juuri ajoissa. Tänään kun lähdin koululta, astuessani koulun ovista ulos ja katsoessani taivaalle, auringon säteet kimmelsivät Gherkinin pinnassa täydellisesti. Tulin valtavan onnelliseksi. Kotona kävin netissä tarkastamassa onko viimeiset viimejakson arvosanat jo tulleet, ja suu revähti hirmuiseen hymyyn kun näin A:n komeillessa molemmissa (!!) kurssitehtävissäni. Nyt hörpin tyytyväisenä vaahtokarkeilla höystettyä kaakaota, kera sinkkuelämän, johon olen taas päässyt hurahtamaan. Omassa sängyssä lemppari tv-sarjan kanssa rentoilu on kyllä ihana asia. Niin arkinen, mutta ihana!

2 kommenttia:

  1. Voi kun sulla on niin ihana värimaailma näissä kuvissa. Muokkaatko jollakin noita kuvia "hämyisiksi" vai miten saat ne noin kivoiksi? (:

    VastaaPoista
  2. moikka, muokkaan kuvia photoscape ohjelmalla (ladattavissa ilmaiseksi niiden nettisivuilta), näihin kuviin on laitettu agfa -filmitehoste joka löytyy ohjelmasta:>

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...