sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

honey i'm home!!

Nurmijärvellä ollaan, täällä on kylmä, unohdin ties mitä Lontooseen, mutta olen vihdoin taas Suomessa! Huippua. Ensimmäinen asia minkä tein oli Helsinki-Vantaan kaupan karkkihyllylle marssiminen. Ja oliko hassua eilen yöllä käppäillä steissiltä ("ollaanks me nyt stadikalla" :p) Tavastialle ja tapittaa niitä samoja vanhoja ydinkeskustan rakennuksia...

Matkustuspäivä ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen. Aloin pakkaamaan liian myöhään, ja vaikka juuri ja juuri ehdinkin saada laukut täytettyä, se meidän talon hissi oli vielä lähdön aikaankin epäkunnossa... Ja kun asun 6.kerroksessa (eli suomalaisittain 7. kerroksessa) niin oli suoranainen helvetti raahata 20 kilon jättilaukkua ja 10 kilon käsimatkalaukkua portaita alas. Kädet sattui jo siinä vaiheessa. Edessä oli sitten vielä laukkujen rullausta juna-asemalle, ja taas laukkujen raahausta portaat ylös - ja myöhästyin junastani. Sama porrashelvetti jatkui kun vaihdoin Cannon streetillä metroon, ja lopulta saavuin Victorian juna-asemalle 4 minuuttia myöhässä, ja junani oli jo lähtenyt. Ei auttanut muu kuin ostaa uusi lippu, 6 kertaa kalliimpi kun se edullinen jonka olin etukäteen varannut. Ärsytti, mutta pääsin sentään junaan joka lähti parin minuutin päästä. Tosin juna oli täysi ja jäin laukkuineni jumiin junan keskelle, ja jonkun ystävällisen miehen piti auttaa mua kantamaan isompi laukku osaston läpi. Muutenkin sain päivän mittaan monelta kanssamatkaajalta kanto-apua, mistä olin TODELLA kiitollinen, mutta silti junassa istuessani kädet särkivät punaisina.

Loppumatka menikin sitten hyvin, ehdin kentälle hyvissä ajoin, tuhlasin vähän tax freessä (lehtiä, meikkivoide) ja kiskaisin punnan kanahampparin kurkusta alas ja boardasin koneeseen. Lennosta tulee taas plussat Norwegianille, eli ilmainen WLAN oli taas koko matkan käytössä, ottakaas tästä muut lentoyhtiöt mallia!!! Kotona ja Nurmijärvellä olikin kaikki ihan samallalailla kun ennenkin. Vietettiin eilen Kannelmäessä vanhojen koulukavereiden kanssa tyttöjeniltaa ja 12 aikaa siirryttiin Lauantaidiskoilemaan Tavastialle. Koko ilta oli kyllä ihan huippu, ja hipsittiin pois juuri ennen pilkkua, aika meni huippunopsaan. Ja tietysti tuttuja näkyi niin junassa matkalla keskustaan kuin baarijonossakin, eli perus Suomi ja pienet piirit :D

Ainiin. Unohdin kamerani laturin kotiin, ja akku tietysti loppui tänään. Eli laina-pokkarilla pitäisi nyt Suomi-muistot tallettaa, nyyh. Tästä syystä en varmaan tule paljoa kirjoittamaan Suomessa ollessani, eli blogi pitää parin viikon mittaisen loman. Joitan postauksia saattaa tulla, mutta palaillaan kunnolla sitten kun palaan takaisin Lontooseen 15.4!

Nyt availemaan kindermunia!!! Täällä ei ole näkynyt virpojia joten meikäläinen kokee asiakseen korjata huomattavan määrän erinäisistä (kymmenistä) suklaamunista mitä tuolla olkkarissa odottelee! Kivaa pääsiäisaikaa kaikki pupuset!

2 kommenttia:

  1. Eiko London Bridgen kautta olisi helpompi menna Gatwickille (jos asut SE-Lontoossa)?

    VastaaPoista
  2. On paljon helpompi, mutta mä varaan liput aina etukäteen netistä, jollon niille tulee hintaa vaan 2-3puntaa victorialta, kun taas LB:ltä en oo ikinä nähnyt alle 10 punnan lippuja...junailen tosi usein, ja näin säästän opiskelijana paljon rahaa. Mutta kuten tarina kertoo, tona päivänä jouduin sutten kuitenkin ostamaan kalliin lipun eli LB olis tosiaan ollut parempi vaihtoehto.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...