tiistai 15. toukokuuta 2012

canadian living

Fiiliskuvia Kanadasta, tarkemmin sanottuna New Brunswickin osavaltion pääkaupungista Frederictonista. Kyseessä on pohjois-amerikkalaisittain pienehkö kaupunki, jossa sekä ranskaa että englantia puhuvat kanadalaiset asuvat suvassa sovussa - kaikki kyltit, tuotteet jne. on siis nimetty kahdella kielellä ja poiminkin paljon taas ranskaa muistin pohjilta. Kaikenkaikkiaan tykkäsin paikasta paljon, vaikka kuvia en hirmuisesti ottanutkaan.


Downtownia.


Uptownin ostoskeskuksen ikkunassa komeili feikki-unikkomekko. En tiedä oonko enemmän kauhuissani kuosin varastamisesta vai siitä, että kuosista ylipäätäänsä tehdään mekkoja (unikko mekossa = yök)


Ehkä maailman suurin antikvaario, jossa oli varmaan miljardi kirjaa kymmenissä huoneissa ja käytävissä, paikka, jossa olisi voinut viettää vaikka koko päivän valikoimaa tutkien.


Musta nää liikennevalot on vaan jotenkin hellyyttäviä.


Superhyvää vadelma-kiiwi limua!


5 dollarin seteleissä oli jääkiekkoilijoita :)


Käytiin Bulk Barn ni isessä kaupassa jossa oli ihanan kirjava karkkiosasto!


Mäkkäristä sai dollarilla niin paljon limua kun jaksoi kitata. Huomaa pieni vaahteran lehti logossa!


Autossa matkalla takaisin Halifaxin lentokentälle. Kyseessä on n. 5n tunnin ajomatka joka kanadalaisittain todettiin "lyhyeksi". Huomioin myös, että Kanadassa autot (niinkuin myös vihannekset, ostarit, KAIKKI) oli iiisoja verrattuna eurooppalaisiin. When in North America...

Oma kaason -mekkoni näytti tältä:


Puku teetettiin Keniassa ja se istui päälle täydellisesti - joskin hääpäivänä tuntui reippaasti istuvammalta kuin reissun alussa :D Kertoo jotain mun reissun ruokavaliosta..


Lopuksi vielä minä ja superkaunis ystäväni Candace ennen hääseremoniaa <3 Meidän meikit ja hiukset on ammattilaisten käsialaa - joskin mun hiukset on kuvassa vielä kihartamatta.

Tästä päivästä vielä - palautin design työt ja koin ensimmäisen yliopisto kokeeni, molempiin olen ihan tyytyväinen. Kokeessa aika loppui kesken, ja muutama vastaus jäi kirjoittamatta loppuun, eikä muutenkaan mennyt ihan nappiin, mutta oon kuitenkin onnellinen että se on nyt tehty ja koska 50% kurssin arvosanasta määräytyy aiemmin tehdyn ryhmätyön arvosanasta, ei koetulos juuri pelota. Saatiin tyttöjen kanssa ryhmäraportista nimittäin ihan huippuarvosana, eli eiköhän se kokonaisarvosana jää vielä melko hyväksi :)

Nyt onkin edessä enää viimeinen koulutyö, ryhmätyö sekin, jota olen tänään naputellut. Ihan mieletöntä ajatella, että ykkösvuosi alkaa olemaan takana. Kesää en jaksaisi enää edes odottaa, koska edessä on niin upeita juttuja... Huomenna valotan vähän lisää, mistä on kyse!

Nyt löhöilemään! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...