lauantai 26. toukokuuta 2012

eerika sydän pyöräily

Ihan huippuolo! Palasin juuri Greenwich - London Bridge - Greenwich pyörälenkiltä, ja jos ensimmäisellä kerralla lähinnä kauhistutti pyöräily tuolla Lontoon liikenteessä, niin tänään meni kyllä paljon paremmin! Olin tänään paljon itseparvempi ja pyöräily tuntui muutenkin tosi hyvältä, enkä eksynytkään kertaakaan :) Autojen rinnalla pyöräily ei enää tuntunut niin pelottavalta. Yhteensä matkaa tuli google mapsin mukaan mittariin 13km/vähän reilu 8mailia, eli ihan hyvä startti tällaiselle epäurheilulliselle laiskamadolle.

Ihana hetki oli muuten, kun suurinpiirtein puolessa välissä matkaa ja just ennen sitä kohtaa, missä viimeksi eksyin, huomasin erään pubin jonka seinässä luki "Take courage" eli vapaasti käännettynä "ole rohkea". Ihan niinkuin teksti olis ollu mulle tarkoitettu ;) Se antoi lisäpuhtia ja 10 minuutin jälkeen ihmettelinkin The Shardia London Bridgellä!!


Kuvat: we heart it

Pyöräily on sydän ♥

Oon nyt niin pyöräfiilareissa ja pyörän ostopäätös ei voisi tuntua paremmalta! Fillarointi on ehdottomasti paras liikuntamuoto mulle. Se ei ole liian kuluttavaa eikä väsyttävää, mutta polkemisen tuntee reisissä. Voi jaksamisen mukaan polkea kovaa tai ajella chillisti. Samalla näkee ympärilleen, ruskettuu kuin huomaamatta ja pääsee liikkumaan paikasta toiseen nopeasti:)


Ja tulipahan tänään hyvä olo urheilusta, ekaa kertaa varmaan 10 vuoteen! Ehkä tästä alkaa nyt uusi, entistä terveämpi ja virkeämpi elämä. Ja eiköhän se kesäkuntokin tästä pian... Nyt kokkailemaan - meidän alakertaan avattiin eilen mun lempparikauppa, ja hain avajaisista kotiin vaikka mitä hyvää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...