keskiviikko 2. toukokuuta 2012

here we go again

Hei toukokuu on jo täällä!  Alkaa jo tuoksua kesältä. Palautin tänään yhden kurssityön, ja nyt viimeistelen toista, jonka palautus on heti kun tulen taas kotiin. Nytkun on taas pikkuisen loman aika!

Huomenaamulla lentelen siis Kanadaan 10 päiväksi - pääsen näkemään hyvän kanadalaisen ystäväni ensimmäistä kertaa melkein kolmeen vuoteen, ja osallistumaan hänen häihinsä :) Oltiin Australiassa asuessamme tosi läheisiä, ja tuntuu ihan mielettömältä, että parin päivän päästä ollaan taas yhdessä! Lennän siis Halifaxiin, itäiseen Kanadaan. Lennot kestää jotain kuutisen tuntia, ja ne kustansi 400 euroa, eli suurinpiirtein puolet vähemmän kuin keskiverrot lennot tonne :)

Ja niin. Mulla piti olla eilen se työhaastattelu puhelimessa. Jännittyneenä odotin varmaan vartin hiljaisuudessa puhelin kädessä sovittuun aikaan, kunnes sain sitten puhelun paria minuuttia yli kaksi. Ja kävi ilmi, että mun haastattelija oli sairastunut...ja haastattelu jouduttiin siirtämään seuraavaan vapaaseen aikaan. Joka on kolmen viikon päästä. Ei ainakaan lohduta tietää, että haastateltavia on niin paljon, että seuraava 45 minuutin aika haastattelulle löytyi vasta muutaman viikon jälkeen. Eli toisin sanoen, hakijoita taitaa olla useampi sata :D Siinä sitten kilpailemaan.

Nyt suuntaan ajatukset kuitenkin pikalomaan, ja sitten viimeiseen rutistukseen koulussa. Lentsikkaan oon tulostanut pari nivaskaa muistiinpanoja markkinoinnin koetta varten, joka on sitten heti matkan jälkeen. Ja sen jälkeen onkin vain yksi ryhmäraportti, ja ykkösvuosi on pulkassa! Tuntuu ihan mielettömältä ajatella. Kesäsuunnitelmia oon kirjoitellut kalenteriin eilen illalla taas roppakaupalla, ja ehkä reissusta palattuani uskallan jo paljastaa, mitä kaikkea olen kesälle kaavaillut ;)

En millään jaksaisi alkaa pakkaamaan, mutta nyt taitaa olla pakko. Söin äsken sellaisen annoksen pastaa että tuntuu ettei jaksaisi edes ylös nousta - voivoi..

Kuvituksena pari perinteistä turistikuvaa Lontoosta. Käväisin porukoitten kanssa London Eyessä, mistä näki aurinkoisena päivänä suurinpiirtein koko Lontoon :) Auringon välkehtiessä myös noi perinteiset turistinähtävyyden näytti erityisen edustuskelposilta, eli napsin innoissani kuvia kuin japskituristi konsanaan.


The Shard alkaa näyttämään astetta valmiimmalta päivä päivältä...


Lontoota perinteisimmillään :)

Ja sitten pakkaamaan!! Palaillaan Kanadasta tai reissun jälkeen, riippuen siitä ehdinkö paikan päältä mitään kirjoittelemaan!
xxx

6 kommenttia:

 1. Ihanaa reissua Kanadaan! :)

  VastaaPoista
 2. oii miten ihmeessä oot saanu 400 eurolla lennot sinne!? :o .. eikös ne oo jotai 800-900e luokkaa finnairilla ainaski? :D

  VastaaPoista
 3. mulla kävi tuuri ja löysin sellasen firman ku Canadian Affair joka on nettisivujen ja aika monen seikan perusteella just menossa tyyliin konkurssiin, ja niitten kautta sain varattua edulliset lennot :)

  VastaaPoista
 4. ooooooooh! onni, että löysin tän blogin. ihana blogi ja aihe tai siis asuinpaikka, tällä hetkellä mä pystyn vaan haaveilemaan siitä että voisin asua lontoossa. ittellänikin on siis lontooaiheinen blogi mutta siellä on vaan lähinnä kuvia niistä kerroista kun oon siellä ollut ja muuta mukavaa selitystä ja sellaista. oh rakastan tota banneria myös ja kirjotat tosi kivalla tavalla!

  kaupunkitapetti.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. kiitos:) tervetuloa seuraamaan!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...