perjantai 1. kesäkuuta 2012

Brighton Fashion Week

Moikka! Nyt on taas vaihteeks se universumin-kiireinen-nainen -moodi päällä mutta mun on pakko jakaa muutama kuva Brightonin muotiviikoilta, The Zeitgeist Catwalk showsta jossa kävin eilen. Ihan mieletön näytös!!

Onnistuneita kuvia oli todella vaikea ottaa, koska mehän ei tietenkään istuttu missään ekariveillä, ja myös valaistus ja nopeasti eteenpäin kiitävät mallit lisäsi haastetta. Onnistuin kuitenkin nappaamaan jokusen onnistuneenkin otoksen, eli tässä olis nyt fiiliksiä showsta :) Postaus on pitkä, mutta kannattaa selailla loppuun saakka, koska ainakin mun lempparit on lopussa :)


Tilana toimi kirkko, jossa pauhasi rytmikäs musiikki niin, että naapurin mummot varmaan pelkäsi jonkun nuorisojengin järjestäneen bileet siellä. Ei muuten todellakaan tuntunut että oltaisiin oltu kirkossa!

Ensimmäisestä esityksestä mulla ei oo kuvia, kun meni siinä alkuun vaan asuja ihmetellessä ja asetuksia säätäessä aikaa. Toisen kohdalla aloin jo olemaan vähän vireessä.


Näissä huomio kiinnittyi ehdottomasti värikkäisiin hiuksiin - trendi, joka näkyy paljon nyt katukuvassa ainakin täällä Lontoossa.


 Sivuilla oli screenit jotta takanakin istuvat pystyi syynaamaan yksityiskohtia.


Muuan transu oli myös paikalla.


Pariin otteeseen saatiin nauttia ylläolevan neitokaisen laulusta, oli kyllä tosi lahjakas tyttö! Vähän sellanen Tarja Turunen saundi, mutta omaan korvaani vielä parempi kuin Tarjalla (;


Cut-out yksityiskohtia ja pastellisävyjä nähtiin yhdessä kokoelmissa.

Kaikista mielenkiintoisin oli kuitenkin viimeinen näytös jossa suunnittelijan mukaan mm. tienposkesta löytyniestä kuolleista linnuista oli taiteiltu päähineitä ja muita yksityiskohtia. Kuulemma yhtäkään lintua ei ollut tietentahtoen tapettu prosessissa. Toivottavasti näin oikeasti on, mutta joka tapauksessa, tosi upeita juttuja oli näytillä!


Lisäksi mallistossa oli turkiksia - jälleen kerran, suunnittelijan mukaan yhtäkään eläintä ei ole tätä tarkoitusta varten tapettu.

Show huipentui muutamaan aika suurieleiseen asuun, jotka näyttivät paikanpäällä, no aivan hemmetin upeilta. Kuvat kertoo vain osan totuudesta!


Viimeinen on mun lempparikuva koko illalta :)

Näytös oli ihan mieletön kokemus, jollaisia haluan vielä paljon lisää!! Olin ihan kikseissä koko shown ajan (melkein pari tuntia!) Ainut mikä jäi harmittamaan, oli se että meidän paikkojen takia ei nähty yhtään millaisissa kengissä mallit tepasteli, paitsi screenien kautta. Mutta ehkä joku päivä istun vielä ekarivissä (;

Nyt meen hakemaan mun aussikaveria Kings Crossilta! Tottakai viikonlopusta on luvattu pilvistä ja ehkä sateistakin, just sillon kun on joku käymässä :p Kivaa viikonloppua kaikille! x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...