sunnuntai 19. elokuuta 2012

Gunung Bromo

Ja matkapostaukset jatkuu! :D Yritän näemmä aivopestä kaikkia blogin lukijoita lähtemään Indonesiaan näillä lukuisilla "siel on ihanaa, kattokaa ny vaikka" -postauksilla...heh. Tänään läjäytän teille kuvia meidän yhdestä kohokohdasta Javalla, Mt. Bromosta. Bromo on Javan pyhin tulivuori ja yksi jokaturistin pakollisista etapeista saarella.

Kuvat taas kertonee parhaiten - vaikkei taaskaan tietenkään koko totuutta - siitä miten hulppeaa paikanpäällä oli.


Saavuttiin Bromon vuoristokylään illalla, majoituttiin söpöön hotelliin ja vuokrattiin jeeppi kello kolmeksi aamulla. Herättiin siis anivarhain ajelemaan Bromon kuuluisalle näköala-paikalle auringonnousua katsomaan.


Eikä tosiaan oltu ainoat paikalla :D Lisäksi näkyvyys oli pilvien takia joskus vähän miinuksen puolella.

Näköala-paikalta ajettiin alas vuorten väliselle tasanteelle, jossa oli vähän mini-autiomaan fiilistä...


Sieltä kavuttiin itse Bromolle, joka on siis jättimäinen kraateritulivuori.


Kraaterin reunoilla. Tuullessa hiekka lensi..


Turistikuvien jälkeen (huomaa kaikilla yhteensopivat Bromo -pipot) lähdettiin takaisin alas jeepille, jolla sitten takaisin Bromon vuoristokylään aamiaiselle. Kello oli tosiaan vasta yhdeksän aamulla ;)


Indonesiassa yksiä parhaita juttuja on just se, että "pienellä" saarellakin maisemat vaihtelee äärilaidasta äärilaitaan - on biitsejä, vesiputouksia, sademetsiä, suurkaupunkeja, paratiisisaaria, vuoristoja, riisipeltoja... Yhdelläkin matkalla voi nähdä ja kokea paljon :)

Mutta mites on, kyllästyttääkö jo Indonesia-jutut? Ainakin yhden postauksen Javasta ajattelin vielä tehdä, ja sitten voidaan mun puolesta siirtyä jo muihin aiheisiin. Nyt on siis tilaisuus esittää toiveita, kysymyksiä matkaan liittyen jne. Onko näille matkatarinoille kiinnostusta?

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti on kiinnostusta! :) Aivan ihania nämä kuvat...

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla:) reissun päällä oonkin nyt taas seuraavat viikot, eli juttuja tulee taas :p

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...