perjantai 17. elokuuta 2012

The Gili Islands

Jos Indonesia postaukset alkaa jo tulemaan korvista ulos, niin kannattaa klikata punaista äksää - nyt on nimittäin luvassa melkoisen sokerinen kuvatykitys paratiisimaisilta Gili saarilta. Oltiin ennen näitä saaria mm. nukuttu yö rannalla Sekotongissa, matkattu koko Lombokin läpi skootterilla, kiivetty Indonesian toisiksi korkein vuori ja nukuttu kaksi yötä teltoissa... eli Gileille mentiin vain ja ainoastaan rentoutumaan. Uitiin, snorklailtiin merikilpikonnan kanssa (silitin sen selkää!), syötiin ruhtinaallisesti, yövyttiin kaksikerroksisessa bungalowissa (15e/yö), hemmoteltiin itseämme hieronnassa..

Saaret on nimeltään Gili Air, Gili Meno ja Gili Trawangan, joista jokaisella vietettiin pari päivää. Air oli tosi viihtyisä loistavine ravintoloineen, Meno taas sitten hiljainen mutta paras rannalla loikoiluun ja uimiseen. Trawangan on näistä se minne suurin osa turisteista suuntaa, eli saari oli hieman "kuluneempi", mutta toisaalta myös eloisampi kuin muut saaret, erityisesti illalla: esimerkiksi jokailtainen Night Market oli loistava mahdollisuus haalia ruhtinaallinen illallinen kokoon superhalvalla!

Enempää on turha varmaan kuvaillakaan - antaa kuvien puhua puolestaan.Sitten veneessä takaisin Lombokille. Mikä paratiisi!

3 kommenttia:

 1. ihanan sinistä merta ja kaikkee :____: oih
  satelliitti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Wau mitä kuvia!! ihan täydellisen näköstä! Lisää matkapostauksii vaa :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) matkajuttuja on tosiaan vielä tulossa, kunhan vaan ehdin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...