keskiviikko 12. syyskuuta 2012

flat hunting: tilannepäivitys

AAaaaaaaa. Lukijat rakkaat, mua jännittää. Käytiin tänään parissa asuntonäytössä joista jälkimmäinen oli no, ihan superi. Tiesin heti sisälle astuessani että haluan asua siellä. Kiva asunto, hyvä sijainti (Stoke Newington/Dalston) ja Lontoon mittakaavassa melko edullinen hinta. Laitettiin heti siis pyörää pyörimään ja huomenaamulla olis tarkoitus rynnätä välitystoimistolle maksamaan takuuvuokraa, että saataisiin asunto pois markkinoilta. Mikään ei ole vielä siis varmaa, mutta ollaan kuulemma ensimmäisinä otettu yhteyttä että halutaan paikka..eli nyt peukut pystyyn, että me saadaan kutsua sitä kodiksemme ens kuusta lähtien :) Jännittää ja pelottaa, että jokin menee pieleen, koska oon tästä niiin innoissani. Asuntobisnes on täällä aika armotonta! Ens postauksen aikaan oon sitten ihan onnissani tai masentunut - toivotaan tota ensimmäistä ;)

5 kommenttia:

 1. hei onks sulla vielä postausta siitä miten päädyit asumaan englantiin? :) ois kiva tietää miten pääsyit toho ratkasuun ja sillee!

  VastaaPoista
 2. en oo oikeastaan, voisin kyllä aiheesta tässä kirjoittaa:) kiitti idiksestä!

  VastaaPoista
 3. Jes, toivottavasti nyt saatte tän! Meillä kävi ihan törkeen hyvä tuuri kämpän kanssa ja saatiin (tai siis hommat maksettu ja osa referensseistä menny läpi ja huomenna pitäis saada avaimet, sitä ennen en haluu uskoa liikaa et se on meijän haha) ihan uskomaton kämppä tosi hyvään hintaan. Kämpän hankkiminen täällä on kyllä yhtä helvettiä, toivottavasti teillä nyt käy hyvin tän kanssa!

  VastaaPoista
 4. Hei onnittelut! Toivottavasti meilläkin menee hyvin kaikki, tää nyt perjaatteessa pitäis olla 100% jo, mutta eihän näistä asuntosähläyksistä koskaan voi olla täysin varma ennen kuin nimet on papereissa ja avaimet taskussa... Toivotaan siis molemmille vielä onnea tässä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...