keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Island life part 2

Moikka! Lokaatio on nyt vihdoin Lontoo, täällä on flat hunting käynnissä ja neljän tytön pakolaisleiri meidän kaverin luona - yksiössä. One big happy family. Asuntotilanteesta sen verran, etta kotia ei ole vielä löydetty, mutta tilanne ei näytä ihan toivottomalta, tänään on pari odotettua näyttöä. Etsitään siis Itä-Lontoosta 4:n makkarin kämppää, Dalston-Clapton-Hackney akselilta.

Mutta nyt vielä lisää Jersey tunnelmia viimeviikolta! Tykkäilin tosta saaresta kyllä ihan superpaljon, sellainen brittien Monacohan se oli - alhaiset verot ja rikasta porukkaa. Ihania rantoja, cliffejä, pikku-satamia ja kyliä, ja niiin sininen meri, ihan erivärinen, kuin Englannin puolella.


Kymmenen päivän mittaisen visiitin aktiviteetteihin kuului siis näiden festareiden lisäksi mm. surffausta (ensimmästä kertaa - eli vauva-aalloilla mentiin), kajakointia, stand up paddle boardingia, rantsu BBQ:ta, hyvää ruokaa, saaren ympäri pyöräilyä, paikallisia nähtävyyksiä ja ihan vain rentoilua upeilla rannoilla! Säät oli jälleen kerran upeat, hellettä riitti ja rusketusta tarttui, eli uskaltaisin väittää että nähtiin Jersey kauneimmillaansa :) Jos sijaitset joko Briteissä tai Ranskassa, suosittelen lämpimästi laivailemista saarelle. Kauempaa pääsee lentämälläkin!
 

3 kommenttia:

  1. Iha maaagisia kuvia ja coolin näköne paikkka! Oli varmasti huippureissu. Oot kauniss ja nii siisti tyyl ihania vaatteita ja ootte söpö pari :) yks iha lemppariblogi täää, jtka samaan mallii!

    VastaaPoista
  2. huu kiitos!! tulipa hyvä mieli :)

    VastaaPoista
  3. Jersey näyttää kieltämättä ihan erilaielta kesällä! Kai sille on annettava vielä toinen mahdollisuus lomakohteena :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...