perjantai 28. syyskuuta 2012

soon to be mine

Kuva: Aldo

Joo nyt apua...retkahdin. Mutta antakaa mun ensin selittää. Oon fanittanut asteekki henkisiä tekstiilejä jo kauan, ja siksi olinkin innoissani kun keväällä 2011 Aldo ja tekstiilisuunnittelija Julian Louie lyöttäytyivät yhteen ja loivat kauniin, asteekkiprinttisen kenkäkokoelman. Kengät myytiin kuitenkin loppuun supernopeaan, ja Ebayssakin niistä pyydettiin jälkeen päin yli paria sataa puntaa. Tänä keväänä tässä postauksessa vielä vuotta myöhemmin haavelin kengistä.

Sitten klikkasin toissailtana itseni mun all-time lemppariblogiin 5 inch and up:iin, jonka upouudessa nettikaupassa näin haaveilemani kengät, omassa koossani...yli puolet halvempaan hintaan, kuin mitä alkuperäinen oli. Ja tilaus oli tehty parin minuutin sisään :D Tiedän, ettei mun olisi kannattanut nyt näin huonossa rahatilanteessa ostaa uusia kenkiä, siellä varmaan kotiväki pudistelee päitään. Mutta minkäs sitä kenkähörhö itselleen tekee...tää oli kohtaloa, ihan varmasti.


Kuvat: 5inchandup.blogspot.com

Ne ovat niin kauniit, ja toivottavasti hyvät jalassa. En malta odottaa paketin saapumista! Mutta tosiaan loppuvuoden olenkin sitten ostoslakossa.... Ikeaa ja muita sisustustarpeita lukuunottamatta ;)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...