perjantai 26. lokakuuta 2012

cozy

Moikka! Täällä tää yks on vietellyt kuherruskuukautta uuden objektiivin kanssa, hengaillut perheen kera tuolla keskustassa ja syönyt hyvin!

Käytiin tyttöjen kanssa tänään koulun jälkeen yhdessä meidän lempparikahviloista täällä Itä-Lontoossa, Vintage Emporiumissa teellä ja kakkupaloilla. Paikka sijaitsee Brick Lanella ja on aivan hurmaava, 20 -luvun tyyliin sisustettu kahvila, josta saa itseleivottuja ihania herkkuja ja kuumia juomia.

Kahvilan pitäjällä on kaksi koiraa jotka tuli molemmat peräjälkeen tutustumaan meihin. Suurempi niistä olikin sen verran nälkäinen että pöytään saapuessa se haukkasi pöydälle jääneen kakunpalan suuhunsa sellaisella vauhdilla että hyvä kun huomattiin mitä tapahtui. Vanhempani myöhemmin liittyivät kahvittelu-seuraan, mutta päätettiin ettei mainita koira-incidentistä mitään ettei ne täysin pelästy :D


Siinä siis Vintage Emporiumista fiiliksiä. Kahvilan alakerrassa on muuten yksi Lontoon auteettisimmista vintage-kaupoista jossa tavara on aitoa 20-50 -lukujen vintagea, eikä mitään parin vuoden takaisia H&M rättejä joista on tagit heivattu veks ja hinta tuplattu (näihinkin on törmätty "vintage"kaupoissa)... Toki tavara on hintavaa, mutta sentään kyse on aidosti menneiden vuosikymmenten vaatteista.
Nyt peiton alle suklaan ja leffan kera! Kylmässä viimassa taapertamisen jälkeen ei voisi tuntua paremmalta, olla ihan vaan kotona, lämpimät löllöilyvaatteet päällä ja rentoutua :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...