tiistai 2. lokakuuta 2012

ensimmäinen koulupäivä

Nyt se taas alkoi, koulu. Opiskelen siis toista vuotta yhdistelmätutkintoa London Metropolitan Universityssä: textile designia Cass design schoolissa ja muotimarkkinointia business schoolin puolella :)

Mun kurssit seuraavalle vuodelle (Future Fashion, Human Scale, Brand Management, Fashion Merchandising) vaikuttaa tämänpäiväisen perusteella super mielenkiintoisilta, ja täytyy tunnustaa, että innolla oon palaamassa opintojen pariin! Puolet mun kursseista on tosiaan suunnittelua, puolet bisnespuolta, eli hyvin vaihtelevia juttuja saan opiskella. Lisäksi mulla on ainakin nyt syyslukukauden ajan jopa kaksi "vapaapäivää" viikossa eli koulua on vain kolmena päivänä! Pitkiä viikonloppuja on kuitenkin turha juhlia, koska täällä - kuten varmaan kaikkialla muuallakin - opiskelusta suurin osa tapahtuu luento/seminaari/workshop-aikojen ulkopuolella. Eli koululla/koulutöiden parissa tullaan olemaan paljon niinäkin päivinä, joina sitä ei ole merkattu lukujärjestykseen.

Pari kuvaa tältä päivältä.


Asuntotilanteesta vielä: eli kodittomia ollaan vieläkin :D Ei tosiaan päästä muuttamaan vasta kuin 5.10 tienoilla, ollaan siis vieläkin kämppisteni kanssa täällä meidän kaverin nurkissa. Neljä tyttöä yksiössä, heh. On meillä ollut ihan kivaa yhdessä, iltaisin yhdessä kokkaillessa ja leffoja katsellessa, mutta en millään malttaisi odottaa uuteen kotiin pääsyä!! Tuleva kämppä pitää kuulemma siivota ja kylppärin homeet rapsutella pois ennenkun saadaan muuttaa... Hurry up!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...