lauantai 20. lokakuuta 2012

OBEY

Kävin eilen tuolla mainostamissani Sound &Vision -näyttelyn avajaisissa ja voi pojat. Ihan mieletöntä!!! Jonotettiin sateenvarjojen alla 1,5 tuntia muutaman sadan muun kanssa, ja oli kyllä kaiken odotuksen arvoista.


Aluksi itse artisti eli Shepard Fairey toimi DJ:nä, sydän ehkä vähän pomppasi kun nähtiin tyyppi siellä musakoneiston takana. Musiikki toimi tärkeänä osana näyttelyä muutenkin, onhan nimenä Sound & Vision. Saundit toimi, ja ne teokset...no, sanotaanko että en ole ikinä ollut näin vaikuttunut missään näyttelyssä ;)


Tilaisuudessa sai ilmaiseksi superhyviä cocktaileja. Kyllä me siitä jonottelusta muutama ansaittiinkin :D

 
Karenin upeat kengät!
 

Teosten hinnat oli £1500 ja £55 000 välillä ja melkein kaikki oli tunnin aukiolon jälkeen varattu/ostettu. Tänään menee myyntiin screenprintit (ilmeisesti £40), mutta eipä tässä rahatilanteessa paljon taiteeseen sijoiteta :D


Shepardin työtä oon ihaillut jo pari vuotta, mutta eilen kyllä rakkaus meni uudelle tasolle. Onhan se ihan eri katsoa kuvia internetistä kuin seisoa itse teoksen edessä, ihan oikeasti. Näkee kaikki yksityiskohdat, työn monet kerrokset, värit... Tiesin näyttelyn olevan upea, mutta little did i know, se oli vieläkin upeampi.

Suosittelen eilisen perusteella siis vieläkin lämpimämmin kaikille taiteen/nykytaiteen/printtien/katutaiteen ystäville jotka Lontoon suunnalla ovat! Infoa löytyy eilisestä postauksesta :)

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...