lauantai 13. lokakuuta 2012

SHEPARD FAIREY @ SHOREDITCH !!!

Kun koulun jälkeen eilen käytiin kaverini Karenin kanssa kiertelemässä pari hassua Spitafields markkinakojua, ei kyllä arvattu että oltaisiin pian nähty yksi meidän all-time lemppari taiteilijoista, katutaiteen pioneeri Shepard Fairey!!! Jos Obey on tuttu merkki, tuntenette tyypin. Jos ette, kyseessä on siis yksi maailman kuuluisimpia printti -ja katutaiteilijoita, kotoisin tuolta rapakon takaa, mutta työstää nyt näyttelyä täällä Lontoossa!
 
Ollaan kyllä tiedetty, että herra on häärinyt lähipäivinä Itä-Lontoossa, mutta kun sattumalta eksyttiin sivukadulle, jolla ei oltu ikinä oltu, vain löytääksemme Shepard Fairey tiimeineen itse työssään...siinä meinasi jalat pettää alta. Ei oltu uskoa tuuriamme. Valitettavasti ei kuitenkaan päästy juttelemaan saakka, koska tyyppi lähti tapahtuma-paikalta ennen kun ehdittiin lähietäisyydelle saakka - lienee naiskauneus ujostuttanut ;) Ollaan kyllä menossa tämän tulevaan näyttelyyn, missä toivon mukaan päästään toimittamaan rakkauden tunnustukset perille! Oon niiiin täpinöissäni!


Shepard Faireyn printtejä voitte ihailla täällä.

Gotta love East-London ♥

4 kommenttia:

 1. Hei Eerika sulla on ihana blogi!
  Tykkään sun tyylistä kovasti, olisikohan ihan poissuljettua, jos laittelisit tänne useammin sun asukuvia? :)

  VastaaPoista
 2. Moi, kiitos kovasti:) Ei ole poissuljettua - itseasiassa oon synttäreiksi odottamassa potrettikuviin soveltuvaa objektiivia, eli katsotaan miten käy!:) Ongelma on vaan se, että oon aina itse niin innokkaasti kameran takana, niin mua itseäni ei usein sitten kuvissa näykkään :D

  Mutta kiitos toiveesta/ideasta:)

  VastaaPoista
 3. : - D Yay for us! Love the post,,, X
  www.aestheticsousveillance.blogspot.co.uk

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...