tiistai 20. marraskuuta 2012

doctor doctor, i'm exhausted

Nyt on tainnut stressi yltyä vähän liian kovaksi. Mulla on viikon aikana mennyt unirytmi ihan sekaisin, enkä pääse sänkyyn ennen kolmea yöllä. Koulujutut on stressannut. Tänä aamuna en herännyt herätyskelloon, vaan nukuin aamutunnin yli ja missasin hihan ompelu tutorialin. Herätessä kurkku tuntui kipeältä ja ääni kuulosti nasevalta. Silti lähdin ulos hoitamaan juoksevia asioita ja pyöräilin cityyn iltapäivä-luennolle, joka olikin sitten peruttu opettajan sairastumisen takia. Tuli vaan mieleen, että munkin olisi pitänyt jäädä ihan kotiin vaan lepäilemään. Nyt ääni on ihan maassa ja nenä tuhisee. Olo on jotenkin ihrveen uupunut, eikä tunnu olevan energiaa paljon mihinkään.

Nyt mun pitää suunnata kaikki energia parantumiseen ja siihen, etten jää koulutöissä jälkeen. Pidän siis blogista ja kaikesta muustakin nyt sairaslomaa parin päivän ajan, palaillaan sitten voimien kohennuttua takaisin linjoille!


En ehkä aamuisessa kuvassa näytä vielä kovin uupuneelta, mutta nyt kun meikit on kulunut nassusta pois, niin mustat silmänaluset ja punottava nenä on korvannut hehkeän aamunaaman.
Aion pitäytyä nyt siis seuraavat pari päivää ihan kotosalla ja koittaa sekä rentoutua että tehdä koulujuttuja. Seuraava luento on onneksi vasta torstaina, enkä viikonloppunakaan aio nyt tehdä mitään kummempia (vaikka lähipubissa Shackewell Armsissa olis lauantaina ilmainen keikka...no katsotaan). On kuitenkin parempi ottaa hetki rennosti, kuin palaa loppuun:)

Paljon tsemppiä muillekin syys-stressaajille, ja kiitos vielä kaikille blogin lukijoille siitä, että jaksatte aina palata tänne vaikka välillä mulla ei mitään erikoista kirjoitettavaa olekaan.

Piis out, x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...