tiistai 4. joulukuuta 2012

LONDON N16

En oo vielä laittanut kuvia tänne mun nykyisestä asuinalueesta, vaikka oon asunut täällä idässä, Dalstonin ja Stoke Newingtonin välimaastossa (sanon aina vähän fiiliksen mukaan että kummassa asun :p) jo kaksi kuukautta. Tarkemmin sanottuna asutaan Shackewellissä, mutta tätä nimitystä ei oikeastaan enää käytetä, niin postinumeron N16 alla me ollaan virallisesti Stokeyn asukkeja. Stokey on Dalstonista asteen siistimpi ja kaupunginosan sydän Stoke Newington church street on täynnä pieniä suloisia putiikeja, kahviloita, pubeja ja ravintoloita. Sen toisessa päässä on Dalstoniin kulkeva rosoisempi Stokey high street, toisessa päässä kaunis puisto. Myös meidän talon ihan lähellä on iso puisto, siellä tullaan varmaan viettämään paljon aikaa keväämmällä ;)

Kävin yks päivä hoitamassa kaikenlaisia juoksevia asioita tässä lähikulmilla ja koska ilmakin oli kaunis, nappasin muutaman kuvan church streetiltä.


Päiväsaikaan oli tosi hiljaista, mutta iltaisin kaikki pubit on aina ihan täynnä. Tykkään tästä alueesta kyllä tosi paljon! Toisaalta tykkään myös astetta rosoisemmasta Dalstonista, siellä yhdistyy jännästi "ghetto", turkkilaisravintolat, trendikkäät baarit ja hipsterinuoret. Molempi parempi - on kätevää asua kahden mielenkiintoisen alueen välillä. Lisäksi ihan tässä meidän vieressä on siistejä paikkoja, mm. "kuuluisa" Shackewell Arms niminen baari on ihan nurkan takana. Siellä on melkein joka ilta joku bändi (joskun suuriakin nimiä) soittamassa ja paikka on aina täysi!

Huomasin muuten vasta tässä yksi päivä, että mun ikkunasta näkyy Canary Wharfin pilvenpiirtäjät, vaikka tietty hyvin pikkuruisina. Kertonee jotain viime aikaisesta harmaudesta, että huomasin vasta nyt :D Mutta kukas sitä ikkunasta ulos tuijottelee, kun ulkona on masentavan sateista? On kyllä sen parin viikon saderintaman jälkeen arvostanut näitä kauniin talvisia päiviä :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...