maanantai 7. tammikuuta 2013

A free destination for the incurably curious

Lontoo-vinkki! Kävin eilen Eustonilla ja muistin, että siinä vieressähän on Wellcome Collection, jonka tänhetkisessä ilmaisessa näyttelyssä en ollut vielä käynyt. Hilpeästi kuolemaa & luurankoja käsittelevä näyttely oli mun mielestä kyllä vaikuttava, joten ajattelin vinkata muitakin tästä :) Mun mielestä on ihan upeeta että Lontoossa on niin monta museota, näyttelyä ja tiesmitä kulttuuria tarjolla ihan ilmaiseksi, ja harmittaa, että niin moni mahdollisuus jää käyttämättä kun on liian kiire/muistaa jonkun näyttelyn vasta liian myöhään/ei vaan saa aikaiseksi.

Mutta "Death: A self-portrait" näyttely on pystyssä vielä puoltoista kuukautta, 24.02.2013 saakka. Eli lontoolaiset, talvi-lomalaiset ja muut, kannattaa käydä katsomassa, varsinkin jos sattuu liikkumaan Eustonin kulmilla :)


Kuvien lähde & lisää infoa täältä !

PS. Huomenna mulle taitaa koittaa henkinen kuolema, kouluun pitäisi taas nimittäin mennä ja tää viikko ei todellakaan ollut tehokas työviikko. Deadlinet puskee päälle viikon sisään ja oma saamattomuus, inspiraation & aikaansaannosten puute ihan suoraan sanottuna hävettää. Jos en kuitenkaan kuole häpeään, niin palaillaan huomenna seuraavan matkapostauksen merkeissä....siis jos.

2 kommenttia:

  1. Mun on pitäny käydä tuolla jo vaikka kuinka pitkään mutta en vaan saa aikaiseksi vaikka asun about 500 metrin päässä... Mutta onneksi on vielä aikaa.

    VastaaPoista
  2. heh ihan tyypillistä kyllä, munkin on pitänyt käydä tässä oman kodin lähistöllä vaikka missä, mutta jostain syystä ei saa ikinä aikaseks:D mikähän siinä on.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...