keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Joulukuun kulut + ostokset

Kotona ollaan :) Juna-asemalta kotiin pyöräilessäni tihkutti tuttuun tapaan naamalle niin, että kyllä tiesi heti olevansa Lontoossa :D Olen täällä nyt ihan yksin, mun kämppikset saapuu muutaman päivän päästä. Ihan hassua olla yksin, mutta mulla on nyt niin paljon kouluhommia tehtäväksi, etten voinut muuta kuin lopettaa lomailun ja tulla kotiin töitä pakertamaan. Voi että kun stressaa jo ajatuskin!

Lisää koulujutuista myöhemmin, nyt tulee viimekuun kulutuslistaus:) Tässä siis joulukuun menot, kahdessa erässä:

Englannissa 1-18.2012 & 31.12.3012 (summat punnissa)

Ulkona syöminen 7,35
Juhliminen 18,75
Sähkö 10,00
Kaasu 5,00
Bussit & metrot 5,00
Ruoka 13,65
Kahvittelu 5,75
Junat (Lontoo-Brighton-Lontoo) 8,30
Pubi 4,90
Synttäri/joululahjat 85,00
Shoppailu 25,00
Posti 3,70

Yhteensä 192,4 puntaa.

Euroopan reissun aikana 18-31.2012 en jaksanut pitaa tarkkaa kirjaa, mutta automaattinostojen perusteella rahaa meni 620 euroa (eli n. 500 puntaa), suurimpina menoerina luonnollisesti majoitus, ravintolat, bussit jne :) Reissubudjetin piti omalla kohdallani olla jonkun verran alhaisempi, mutta itsenäisyyspäivän tienoilla sain kuulla saaneeni erään stipendin, ja yhtäkkiä sitä oltiinkin varaamassa neljän tähden hotellia jouluksi :D Mutta ei tuo paha parin viikon reissusta ole, ottaen huomioon että oltiin kuitenkin Euroopassa ja syötiin ruhtinaallisesti pari kertaa päivässä ravintolassa.

Tässä kuukauden ostokset:

 
Pieni matto Albaniasta, Gjirokasterista. Paikallisen mummon käsintekemä :) Lisäksi ostin mummelilta pipon (vanhani hukkasin Tiranassa) ja hansikkaat (vanhoissa oli reiät melkein joka sormessa). Kaikelle tuli hintaa yhteensä noin kymppi.

Joululahja minulta minulle: shortsit Asokselta.


Kengät pinkeillä pohjilla Ateenasta. Hintaa oli naurettavat 7 euroa, ja kassalla myyjä sanoi, että jos en halua kuittia, saan kengät 6 eurolla. En tiedä pahensinko euron verran Kreikan talousongelmia mutta alennuksen kera lähdin kaupasta, kuititta. Laatu näissä tuskin on huima, mutta toivotaan ettei pohjat irtoa ensimmäisellä käyttökerralla.

Voisin tehdä uuden vuoden lupauksen, että jatkan tätä kulutusseurantaa entiseen malliin :) Pieni shoppailu tilanteen mukaan edelleen sallittakoon, vaikka täytyy sanoa, että olen alkanut hieman vieraantumaan shoppailusta. Tuntuu, että kaikki mitä haluaisin, on ihan liian kallista, ja ainakin nyt jouluaikaan kauppojen ikkunoissa näkyneet jutut on saanut mut ihan tyytyväisenä kävelemään ohi. Käsi ylös kuka muu pärjäsi joulu-uusvuos-hässäkän ilman mustaa tai punaista paljetti-kimalle-peplum-mekkoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...