perjantai 18. tammikuuta 2013

kulunut viikko kuvina

Kuvia mun ja Ainon kamerasta, sen Lontoo-visiitin ajalta.
 

Koitettiin mahduttaa neljään päivään vähän kaikkea: käytiin katselemassa kummallista nykytaidetta Tate Modernissa (win, pääsin vihdoin yliviivaamaan sen to-do-listalta roikkumasta, mutta tänhetkisiin näyttelyihin olin ehkä vähän pettynyt), strollattiin Southbankilla, juotiin parit Starbucksit, pyörittiin Sohossa, vintage shoppailtiin Brick Lanella ja tsekattiin sekä Spitalfieldsin että Camdenin markkinat. Ja tottakai alennusmyynnit. Viimeisenä aamuna käytiin vielä tapittamassa muinaisia esineitä mielettömässä British Museumissa (tästä lisää myöhemmin). Koitin myös sivistää Ainoa britti/irkku siiderin ja komedian eli The Imbetweenersien parhaudesta, en tosin tiedä tekikö sarjan lapsellinen huumori ihan yhtä suurta vaikutusta kun Magnersit :p

Aamuherätyksistä teki mielenkiintoisia kauhea melu joka on nyt pauhannut kolmena-neljänä aamuna tässä taloyhtiössä - rakennuksen ympäriltä on siis melkolailla nyt lähteneet ne scaffoldingit, mutta jotakin siellä vielä porataan ysin-kympin välillä aamuisin. Oikein kiva, ainakin yhtenä aamuna melu oli niin karsea että tuntui että siinä oltaisiin porattu mun seinästä pian sisään.

Ai niin ja vielä yks juttu. TÄÄLLÄ SATAA IHAN HITOSTI LUNTA!!! JEEE! Tosin mites se pyöräily? Entä junat? Tässä maassahan tunnetusti Heathrowkin sulkeutuu sillä sekunnilla kun maahan on laskeutuneet ne ekat hiutaleet. Kaaosta odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...