sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vuonna 2013 lupaan...

Oon hirveän huono pitämään uuden vuoden lupauksia, mutta voimattomat & saamattomat pari päivää viettäneenä muutama ylöslistattua tavoitetta tälle vuodelle vois ehkä auttaa. Here you go, uuden vuoden lupauksia vuosimallia 2013:
 

Käyttää aikaani yhä intensiivisemmin niihin juttuihin, jotka tekee mut onnelliseksi.

Omistautua koulutyöhön ja antaa kaikkeni sen eteen, että olen oikeasti tyytyväinen tekemääni. Ei vain oppimiskriteereitä ja arvosanoja ajatellen.

Matkustaa ainakin kahteen uuteen maahan. Tämä hetki on ensimmäinen pariin vuoteen, kun mulla ei ole mitään matkavarausta tulevaisuudelle. Viime vuonna pääsin käymään monessa mulle uudessa maailmankolkassa, mutta samaa en raha-, koulu- ja asuntosyistä pysty lupaamaan tälle vuodelle. Parissa uudessa maassa tahdon kuitenkin ehdottomasti päästä käymään!

Pitää parempaa huolta hiuksistani, ihostani ja kehostani. Syödä entistä paremmin ja hoivata hentoisia hiuksiani niiden ansaitsemalla hellyydellä.

Jatkaa pyöräilyä Lontoossa ja minimoida kaikki metrolla/bussilla kulkeminen. Oppia parhaat ja nopeimmat pyöräilyreitit eri paikkoihin ja ylläpitää peruskuntoa pyöräilemällä lähes päivittäin.

Tutkia Lontoota enemmän. Löytää lisää upeita paikkoja omasta asuinkaupungista ja matkustella myös enemmän Briteissä. Tänä vuonna voisi ryhdistäytyä käymällä ainakin Skotlannissa, Torquayssa, Bristolissa, Oxfordissa, Etelä-Walesissa...

Opetella valokuvaamaan paremmin ja kehittyä kuvaajana.

♥ Jatkaa kulutukseni listaamista ja välttää turhat ostokset. Suoda itselleni shoppailu tarpeen (ja mahdollisuuden) tullen, kirjata kaikki ylös ja kuluttaa harkiten kaikilla elämäni alueilla. Hankkiutua eroon tavaroista ja vaatteista, joita en tarvitse.

Lukea ainakin pari uutta kirjaa. Olen aina rakastanut lukemista, mutta parina viimevuonna on tullut luettua ihan liian vähän. Ei se nyt ehkä ajan puutteenkaan vika enää ole...

Ladata vihdoin saldoa puhelimeen :D

Katsotaan ens vuoden vaihteessa, miten kävi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...