keskiviikko 27. helmikuuta 2013

my spring wish list

Täällä on jo vähän kevättä rinnassa! Ei sillä että kelit täällä kovin keväiset tällä hetkellä olisi, päin vastoin, Lontoo on ottanut säissä reippaasti takapakkia. Missä ovat ne 12 asteiset aurinkoiset helmikuun päivät? Selasin vanhoja postauksia ja jossakin viime vuoden helmikuussa postaamassani jutussa sanoin, että asteita on jo 16-17. Ei vaan tänä vuonna!

Optimistina oon kuitenkin jo ihan kevätfiiliksissä, ainakin mitä pukeiutumiseen tulee. Siksi laadinkin itselleni pienen kevät-ostoslistan. En tosiaan ole enää shoppailulakossa, vaikka shoppailtua ei paljon nykyään tulekaan. Sen sijaan yritän aina listata ylös haluamiani/tarvitsemiani juttuja, ja kun ne on haluttanut pidemmän aikaa, kyseessä lienee kannattava(hko) ostos. Mun mielestä on oikeastaan aika mielenkiintoista harkita ja suunnitella ostoksia, mikä on tietty pienirahaiselle tärkeää, myös kelle tahansa ihan hyvä juttu. Terveisin ihan liikaa heräteostoksia vuosien varrella, ja nyt en tiedä minne kaiken roinan laittaisin (täällä ei hirveästi kirppareita harrasteta)!

Keväälle ostoslistallani on:Kuvat: asos.com, nelly.com, shopbop.com, luuux.com, canyouearme.co.uk, sofeminine.co.uk, maccosmetics.co.uk, opi.com, inaccessory.com

Boyfriend farkut, näyttävämpi kaulakoru, pari uutta meikkituotetta (nykyinen poskipunani on poundshopista :/ noloa, tiedän) ja uudet kissansilmälasit. Mä ostin tasan vuosi sitten jo cat-eye arskat, mutta ne meni Indonesiassa kesällä rikki. Onneksi Camden on täynnä siistejä halpisaurinkolaseja, eli uudet ei ehkä vie mua vararikkoon :)

Ja sitten nuo oranssit Nellyn kengät. Aivan täydelliset ja sopisi niin hyvin noiden boyfriend farkkujen pariksi. Halusin itseasiassa juhlistaa yhtä juttua ostamalla nuo samaiset kengät, jotka irtoaisi nyt alennuksessa 16 eurolla ilman postareita, mutta tilaus ei suostunut menemään perille. Viimeisen "vahvista tilaus" klikin jälkeen sain vain tyhjän valkoisen sivun. Kokeilin kahdesti ja jätin viestiä asiakaspalveluun - sieltä sanottiin, että tilaukset ei ole onnistuneet. Esittämiini kysymyksiin ei oikein vastattu ja ensimmäinen ehdotus bugiin oli "tililläsi ei ehkä ole katetta". Juu omistan pari killinkiä enemmän kun tuo vajaa kakskybää, kiitos vaan kysymästä. Sitten toinen ehdotus oli, että ehkäpä koitan tilata väärällä kortilla ja tarkastas uudelleen, mitkä maksuvälineet meillä käy - tämä siis sen jälkeen kun olin jo kertonut tilanneeni puljusta aiemminkin, samalla maksuvälineellä... Olin kyllä aika pettynyt, kun todella halusin kengät (vaikka tiedän, tarvetta ei ole) ja asiakaspalvelun vastaukset oli täysin avuttomia... way to go Nelly. Tän takia en oikeen tykkää nettishoppailusta.

Noo..käyn tänään keskustassa ja ehkäpä vilkaisen vaikka jos noita boyfriendejä näkyisi jossain..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...