perjantai 15. helmikuuta 2013

pilalle mennyt päivä

Tänään on suurinpiirtein kaikki mennyt metsään. Nukuin pommiin, ja jouduin polkemaan koululle hirveällä vauhdilla. Ehdin ajoissa, mutta koululla huomasin, että mun uusi silkkihuivini oli tipotiessään. Irronnut kaulasta polkiessa :( Tulin kamalan surulliseksi, vaikka kyseessä olikin 1,50 euron alelöytö, tykkäsin huivista tosi paljon. Tunnistakaan ei tullut mitään, meillä piti olla tietokonetunti ja photoshoppailua sun muuta, mutta kävi ilmi että koulun järjestelmä oli kaatunut aamulla (tai jotain vastaavaa) eikä koneet meinanneet toimia ollenkaan. reippaan tunnin jälkeen opettaja ei voinut muuta kun sanoa, että workshop taitaa nyt olla tässä. Sitten vasta ärsyttikin, kun olin kiitänyt koululle tukka putkella, hukannut huivini ja kaikki vielä ihan turhaan. Kaiken kruunasi se, että kotiin päin lähtiessäni mun ketjut vinksahti pyörässä ja jumittui niin kummallisesti, että en pystynyt kymmenen minuutin kiskomisestakaan huolimatta saamaan niitä paikoilleen. Onneksi ystävällinen mies tuli mua auttamaan, ja sai pyörän polkuvalmiuteen muutamassa minuutissa :)

Että sellainen aamupäivä. Poljin kädet ihan mustina kauppaan mielessäni vanha mainosklisee "Hyvä ruoka, parempi mieli". Lounaaksi valmistui:


Peruna wedgejä (oli niitä oikeasti enemmän), aurajuusto-ranskankerma kastiketta & salaattia (baby rukolaa, maissia, kirsikkatomaatteja, punasipulia ja mozzarellaa)


Ensimmäinen tekemäni smoothie, ever: 1 pieni banaani, 3½ suurta mansikkaa (haukkasin puolikkaan), ½ granny smith -omena (unohdin kuoria!) ja ministi mustaherukka tiivistettä + vettä.

Nyt on paljon parempi mieli jo, kyllä hyvä ruoka aina tekee ihmeitä :) Vieläkin tosin se huivi surettaa, se oli mun ainoa keväisempi huivi ja hyvin harvoin löydän sellaisia (edullisia) printtihuiveja, joista oikeasti tykkään :<

Alakerrasta kuului muuten just rämähdys ja naurua....mikähän siellä nyt meni rikki :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...