maanantai 25. helmikuuta 2013

Shitty weather + kilpailu!

Mua pyydettiin mukaan kertomaan vähän omista sääkokemuksista Nissan Suomen* "Shitty weather" kampanjaan liittyen, ja mulla tosiaankin on pari sanaa sanottavana karseesta keleistä. Pyöräilijänä oon aina kaikenlaisten luonnonvoimien armoilla ja Lontoossa kun asun, niin sanomattakin on selvää ettei kaatosadepäiviäkään voi aina vältellä kotona (vaikka tietty parhaani aina yritän, heh).

Pahinta kaatosateessa pyöräilyssä ei oo edes se kastuminen, vaarallisen liukkaat tiet tai huonompi näkyvyys, vaan se, että vierestä ajaa aina ohi kotoisan punaisia busseja. Ikkunoista tuijottavat ihmiset sitten katselee mua säälivin, myötätuntoisin katsein, ja niin kyllä saavatkin, kun kerran istuvat siellä lämpöisessä!

Eerika shitty weatherin armoilla St. Malossa. Tuo taustalla oleva herrasmieskin naureskelee, taisin näyttää aika uitetulta koiralta. Ja sitten tuo tuuli. Mun toinen sääinhokki. Siis en puhu mistään lempeästä rannikkotuulesta vaan sellasesta viimasta, joka suurinpiirtein puskee taaksepäin. Koulumatkasta tulee aina astetta raskaampaa, kun joutuu polkemaan armottomaan vastatuuleen..

Vaikka toisaalta mun on turha valittaa jos täällä silloin tällöin tuulee ja satelee, sillä tiedän, että Suomessa ollaan taas kamppailtu aika bad-ass talven kanssa. Viimevisiittini Suomessa päättyi näissä merkeissä

 
..eli lento monta tuntia myöhässä lumimyrskyn takia :D Siinä nökötettiin monta tuntia koneessa ylläoleva näkymä ikkunasta. Ei ehkä se mukavin lentosää pilotille, näkyvyys tosiaan sen verran huono että järkkärilläkin napattu kuva näyttää instagrammilta. Täällä Englannissahan jo se viis senttiä lunta saa porukat ihan paniikkiin, eli kyllä nousee hattu Suomen talvessa eteenpäin tarpoville. Niin paljon kun talven sade, tuuli ja harmaus ärsyttäisikin Lontoossa, niin oon silti aika onnellinen että oon päässyt pakoon noita Suomen talvikelejä..

Tässä varmaan se pohjimmainen syy, miksi Nissan Suomi on yhteistyössä Duudsonien kanssa järkännyt "shitty weather" nimeä kantavan kamppiksen* Nissanin uudelle menopelille, jolle karseat säät ei liene ongelma. Kampanjaan liittyy kilpailu, jossa mielestään parasta Duudsonien tekemää sääraporttia äänestämällä voi voittaa Nissan Juke Nismon kahdeksi viikoksi käyttöön!

Innostaako? Jos palkinto ei soita kelloja (eli jos olet yhtä tietämätön autoista kuin minä :D), Juke Nismoon voit käydä tutustumassa täällä*.

KampanjavideoJos palkinto houkuttelee, kisaan voit osallistua näin: Tykkää Nissan Suomi facebook -sivusta, äänestä mielestäsi parhaita Duudsonien tekemiä sääraportteja ja perustele osoitteeseen nissanfinland@gmail.com, miksi sun tulisi voittaa Nissan Juke Nismo käyttöösi. Palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden ja Nissan Suomi Facebook-sivusta tykänneiden kesken, eli jos tämä kurjienkin säiden ajokki kiinnostaa, niin kilpailuun osallistumaan! Kilpailuaikaa on jaljella ENÄÄ TÄMÄ PÄIVÄ 25.2, eli ei muuta kuin arpaonnea!

Osallistujan tulee olla täyttänyt 18-vuotta ja asua Suomessa vakituisesti. Voittajalla tulee olla voimassa oleva ajokortti. Postaus on sponsoroitu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...