sunnuntai 10. helmikuuta 2013

viikonloppu kuvina


Viikonloppu kului taas Brightonissa, ihan vain rentoillessa. Perjantaina safkattiin meidän lemppari japanilaisessa, Pompokossa, joka on pieni, supersuosittu paikka ihan Brightonin pavilionin vieressä. Menuun kuuluu vaikka mitä herkkuja, pääruoista kallein annos on vain 4,80 (!!!), alkuruoat taas alle 2,80 puntaa. Eli ihan mielettömän edullista ruoan laatuun nähden :) Lisäksi ruoat saapuu n. 30 sekunnin päästä tilaamisesta - tää vie "pikaruoan" ihan uudelle tasolle. Alkoholi-oikeuksia ei ole, eli omat juomat saa tuoda mukana jos haluaa. Oon syönyt Pompokossa jo varmaan viidesti, enkä koskaan oo pettynyt - eikä näillä hinnoilla voi oikein mennä pieleen!


Ryan luotti lusikkaan :D Annoskoot saattaa vaikuttaa pieniltä, mutta mä en ole ikinä pystynyt syömään koko annosta loppuun!!

Loput viikonlopusta ulkona sitten vaan satoi ja satoi, eli pysyttiin ihan tyytyväisin mielin sisällä pötköttämässä. Sunnuntaina junailin takaisin Lontooseen ja meidän oli tarkoitus käydä fiilistelemässä kiinalaista uutta vuotta Trafalgar Squarella.. ja kyllä paikalle tyttöjen kanssa päästiinkin, mutta se festareiden fiilailu jäi vähän puolitiehen, kun ulkona oli kunnon koiranilma. Nähtiin ihan vähän jotain esityksiä ja lopuksi mentiin katsomaan ilotulitukset, joista meillä oli aika suuret odotukset. Loppujenlopuksi ei siellä montaa rakettia ammuttukaan, ehkä jopa sateisen sään vuoksi? No tulipahan nyt kuitenkin nähtyä!


Sitten vaan kotiin pyöräilemään, melkein kymmenen kilometriä jäisessä sateessa. Puolivälissä sade muuttui loskaiseksi lumeksi, ja tuntui tosiaan siltä kun jääpalaset olis hakannut naamaan, sormet ja varpaat luonnollisesti ihan märkinä ja tunnottomina :D Nyt siamailen täällä glögiä ja toivun rankasta puolituntisesta. Ihan kiva olla taas kotona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...