sunnuntai 3. helmikuuta 2013

viikonlopun parhaat

Tänä viikonloppuna...

Vietin laatuaikaa Brightonissa. Se on mulle ihana pakopaikka, kun kaipaa vähän aikaa pois Lontoosta :) Brightonissa on loistava yöelämä, ihana fiilis, paljon hyviä second hand kauppoja...ja etäisyydet on niin pieniä Lontooseen verrattuna. Kesäisiä rantapäiviä odotellessa :)

♥ Katsastin leffamuodossa yhden kuuluisimmista musikaaleista: Les miserables. Tätä suosittelen kaikille, vaikuttava tarina, ihanan dramaattisesti toteutettu, oikean teatterimusikaalin tyyliin. Tulikin kauhea halu päästä katsomaan myös oikea musikaali tuolla west-endissä!! Lippujen hinnat vaan taitaa olla aika kovaa luokkaa, tää on nimittäin muistaakseni Lontoossa kauiten pyörinyt musikaali?

♥ Mussutin lemppari italialaista take-awayta lauantai-iltana. Brightonissa, tai itseasiassa Hoven puolella, sijaitsee pienen pieni italialainen ravintola Pronto In Tavola, jota pitää italialainen pariskunta. Paikka on niin pieni, ettei tilaa ole kuin ihan parille syömärille, mutta kotiinkuljetus on ilmainen. Paikan pitsat, pastat, alkuruoat kuin jälkiruoatkin on aidon italiaisen makuisia, eikä hinnatkaan oo kovin pahoja (pitsat 6-9 puntaa). Tähän on niiin helppo sortua...

Varasin lennot Dubliniin! Koska tänä vuonna ei ole rahaa/lomia  pidempiin matkoihin, tarkoitus olisi tehdä vähän lähiseutumatkailua sen sijaan. Eli lähdetään enskuussa Ryanin kanssa Irlantiin, josta se on puoliksi kotoisin :) Oon superinnoissani, koska oon halunnut käydä Irlannissa aina Disneyland-kesästä lähtien, toivottavasti pääsen siis myös näkemään joitain vanhoja työkavereita ja maistelemaan irkkusiidereitä!!

♥ Otin vähän kaivattua lomaa koulujutuista - joihin heti huomenaamulla onkin kova paluu. Meillä alkaa nyt uusi jakso, ja yksi uusi kurssi; digital marketing. Ennen täytyy kuitenkin vielä panostaa Fashion Merchandisingia, jonka kurssityön palautus on perjantaina.. Ei auta muu kun heittäytyä nörtiksi taas vaihteeksi :)

Kivaa viikon alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Anteeksi kun tuun tälleen jälkijunassa viilaamaan pilkkua, mutta pakko infota että Les Mis ei ole pisimpään pyörinyt, vaan Phantom of the Opera on :D joo, ei varmaan turhan monen maailmaa mullista..

    VastaaPoista
  2. hei ei mitään :D En tosin tarkoittanut musikaaleja yleisesti, vaan puhuin nimenomaan Lontoon west endissä pyörivistä musikaaleista, joista Les Mis on (nyt uudelleen tarkastettuani wikipediasta:D) kauimmin pyörinyt musikaali...Phantom tuli vuotta myöhemmin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...