perjantai 1. maaliskuuta 2013

Helmikuun kulut + ostoksia

Oonko hei ainoa jolle tuntuu aina tulevan yllätyksenä, että helmikuussa on vähemmän päiviä kuin muissa kuukausissa... Tässä helmikuun kuluslukemat:

Ruoka: 55,90
Ravintola: 43,60
Juhliminen: 18,00
Kahvittelu: 4,40
Junat Brightoniin: 11,45
Pubi: 6,00
Sähkö: 25,00
Netti: 4,50
Kaasu: 10,00
Shoppailu: 28,90
Kosmetiikka: 7,90
Lennot Dubliniin: 70,00
Muut: 9,40

Yhteensä £295 + vuokra £422 = £717

Kai tässä jonkunlaista patternia alkaa jo näkymään, kun on listaillut kuluja muutaman kuukauden. Bilettämiseen menee aina joku parikymppiä (hyvä minä), ravintoloihin +/- viiskybää ja laskuihin +/- 35 puntaa. Tietty näistä kahvittelu/ravintola/pubi -kuluista vois karsiakin, mutta itsehillintä tuntuu jo olevan maksimitasossaan :D

Jos kokonaissumma tuottaa taas pientä morkkista, niin sentään yks juttu tekee iloiseksi: ei yhtään joukkoliikenne kuluja Lontoossa. Jeah!! Tiedän, että oon sanonut tän jo tuhat kertaa, mutta lontoolaiset hei, pyöräily on oikeasti ihan paras tapa liikkua täällä. Mulla koulumatkat on 5,5km tai 4km kampuksesta riippuen, ja molemmissa tapauksissa matkaan menee korkeintaan 20 minuuttia vaikka vähän laiskoittaisikin. Fillarin hankkiminen oli ehdottomasti viimevuoden paras ostos, joka on mahdollistanut mulle pidemmälle ilman opintolainaa elämisen, astetta paremman yleiskunnon, enemmän aikaa aamuisin (nukkumiseen...) ja ihan uudenlaisen katu-uskottavuuden omassa päässäni :D Ja on kiva ajatella, että vaikken mitenkään vihreästi eläkään, oon sentään yhdellä elämäni alueella ympäristöystävällinen :)

Sitten pikaisesti ostoksista - toissapävänä laatimaltani ostoslistalta sain jo raksia pari juttua pois! Primarkista löysin sopivat (ja ennen kaikkea sopivan edulliset, 13 puntaa) boyfriend farkut, ja lisäksi kaksi alennuksessa olevaa simppeliä statement korua kolmen punnan yhteishintaan :) Primarkissa käymisestä on tullut muuten ihan siedettävää sen jälkeen, kun Tottenham Court Roadin päähän tuli Oxford Streetin toinen Primark. Se ainakin musta tuntuu jotenkin tilavammalta ja tuotteet on paremmin esillä (vai lieneekö vaan kuvitelmaa?), anyways, tykkään uudesta paljon enemmän!

Lisäksi ostin maailman kauneimmat rinkstikat H&M:ltä! Niistä ette saa kuvaa ;)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...