torstai 7. maaliskuuta 2013

kotimaa


Olen saapunut ylläoleviin maisemiin.

Ihan kivaa olla taas hetken Suomessa, mutta en kyllä ymmärrä niitä jotka ravaavat omasta tahdostaan jatkuvasti tätä Lontoo-Suomi väliä. Rakastan lentämistä kun kyseessä on uuteen jännittävään maahan lentely ja lentokenttähengailu ei haittaa näissä tilanteissa. Mutta mun mielestä on ihan turhauttavaa yksin matkata ensin Lontoosta lentokentälle (omassa tapauksessani usein Gatwick), hengailla siellä tunti pari muka jotain superkalliita meikkejä katsellen ja sitten istua siinä lentopurnukassa se kolme tuntia, kun kyseessä on "vaan" pikavisiitti Suomeen - teleporttaus sopisi mun aikatauluihin paljon paremmin :p Onneksi huomenna taitaakin olla hoidot hoidettu, eli tän viikonlopun jälkeen ei tarvitse enää stressata Suomeen tulosta.
Ps. Kuinka paljon potkii päähän, että saa kauan odotetun kutsun työhaastatteluun seuraavalle aamulle, just kun on nousemassa koneeseen Suomea kohti... jep, tää on just sitä mun tuuria. Toivottavasti saan uuden haastisajan ensviikolle, muuten kyllä harmittaa ja paljon!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Walesilainen täällä taas huutelee. Sää ku tunnut käyneen Brightonissa monta kertaa, ni mulle on jääny semmone mielikuva, että se saattais olla näkemisen arvoinen paikka. No nyt yritän tehdä matkasuunnitelmaa pääsiäislomalle, ja mietin, että pitäisköhän tuolla käväistä. Tällä hetkellä mulla on suunnitelmissa yöbussi Skotlannista, mutta alkoi himottaa lähteä Lontoosta piipahtamaan vielä Pariisissa, joten päivät käy vähiin ja aattelinkin tulla kysymään sulta: onko Brighton näkemisen arvoinen yksin matkustavalle ja jos niin ehtiikö olennaisen nähdä yhdessä päivässä (ja mitä se olennainen olis)? En shoppaile enkä yksin ollessani varmaan juuri ravintoloissa istu, eikä huhtikuun alussa liene vielä rantakelitkään, joten nämä poissuljettuna minkäslainen mesta tuo Brighton on?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mun mielestä Brighton on näkemisen arvoinen paikka, mutta siitä tekee huipun juuri nuo jutut jotka mainitsit: shoppailu (hyvät second hand apajat, snoopers paradise ja muuten vaan laneseilla ja north lainella kiertely & ihmisten bongailu), ravintolat ja baarit (erikoisia pikku baareja kuten Sticky Mike's Frog Bar, hyviä edullisia ravintoloita; Pompoko, Pronto Italia ja sata muuta, Komedia -comedy club) ja ranta (ihana lämpiminä päivinä, rantaterasseja, vesiurheilumahdollisuuksia - märkäpuvussa pärjää kylmemmässäkin vedessä). Kulttuuripuoli on itsellä jäänyt vähemmälle, mutta design museossa oon itse ollut, ja Pavilioniin voi käydä tutustumassa. Itselle vähän tuntemattomampi Kemp Town on myös ihan kiva kaupungin osa:)

    Mutta enpä tiedä miltä Brightonissa tuntuisi olla yksin, koska itse en siellä koskaan ole yksinäni. Se on vähän sellainen paikka, jossa on parasta olla kaverien kanssa. Varsinaisia nähtävyyksiä ei oikein ole, pier rannalla ja se pavilion lähinnä, niin ja "Brighton eye" eli London eyestä kämäinen miniversio..Eli en osaa sanoa, kannattaako yksin lähteä. Itse rakastan Brightonia, sen fiilistä, rantaa jne. mutta jos kaupat/yleinen kaupunki hengaus ei nappaa, pubeissa ei viihdy yksin ja rantakelit on haave vaan, niin saattaa olla, että kannattaa keskittyä vaan Lontooseen. Yksi päivä kyllä Brightonin parhaiden palojen näkemiseen riittää, eli jos on kauniin aurinkoista niin voihan Lontoosta tehdä päiväreissun fiiliksen mukaan:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...