keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

laivakuvia

Moikka pitkästä aikaa - tai ainakin musta tuntuu ikuisuudelta tämä vajaa viikko, jonka aikana en ole tänne saanut mitään kirjoitettua. Oon nyt palannut Lontooseen ja Lontoo taas on näemmä palannut talveen. Ihan hyytävät on olleet pari viimepäivää, auringonpaisteesta huolimatta ulkona on taas ihan talvikelit ja navakka tuuli puhaltaa viidenkin vaatekerroksen läpi. Hrr. Edes sisällä ei ole paljoa sen parempi tilanne, vaikka lämmitystä ollaankin pidetty nyt paljon päällä, on täällä silti ihan liian kylmä. Kyllä nyt double glazing saa aivan uuden merkityksen!

Suomessa mun aika meni ihan liian nopsaan, kun tarkoitus oli tehdä kouluhommia ja lähettää lisää työhakemuksia ja vaikka mitä...Yllättäen aikaa oikein mihinkään ei sitten ollutkaan. Hammas saatiin kuntoon, piipahdettiin synttärilahja ostoksilla, näin pikaisesti mun ihania kavereita ja käytiin ulkona, sekä risteilin perheen ja sukulaisten kanssa. Kamera on näköjään pysynyt aika visusti pois kätösistä, mutta tässä muutamia fotoja laiva-meiningeistä :)


Huomasin Kinder -munien koottavien lelujen tason laskeneen. Iloinen ylläri kuitenkin oli, että laivan buffassa oli tällä kertaa myös siiderihana.  Loistavaa.


Tuliaisiksi tupsullinen lippahattu. Anteeksi tuosta tahattomasta vikan kuvan nenän nyrpistys-ilmeestä ja siitä, ettei mulla näköjään ole enää kuin yksi neule, jota käytän (tälläkin hetkellä taas päällä, hups) :p

Mulla on nyt seuraavat päivät aikamoinen hulabaloo että saan tiistaihin mennessä presentaatioon design töitä tehtyä, ja paria raporttia ja kahta ryhmätyötäkin pitäisi jo kovasti olla vääntämässä :/ Samaan syssyyn vielä sen saamarin duunin etsiminen. Oon saanut nyt aika monta "no thank you, we rather take someone with more relevant experience" -sähköpostia. En ole vielä luovuttamassa, mutta tekee kyllä vähän surulliseksi, että pelkkä saman alan kokemus vaikuttaa siihen, pääseekö haastatteluun. Se, että opiskelee kyseistä alaa, ei näköjään osoita minkäänlaista tietotaitoa, innostusta tai sopivuutta vaatekauppa duuniin, vaan ainoa asia joka kiinnostaa, on se että oonko mä viikkaillut niitä vaatteita kasoihin aikaisemmin. Mutta jos jokainen tarvitsee aina ennen töihin pääsyä monen vuoden verran kokemusta juuri samalta alalta, niin mistä sitä kokemusta sitten saa? Syntyvätkö jotkut onnekkaat sellaisen kokemuksen kanssa?? Saako sitä tilata kotiin Amazonista, häh?

6 kommenttia:

 1. oon monesti tuskastellu saman asian kanssa - töihin vaaditaan kokemusta mutta ilman kokemusta ei saa töitä josta saisi sitä kokemusta ... hohhoi. toivottavasti kohta löytyis jotain töitä!

  VastaaPoista
 2. Onnea hei sullekin etsintään! Mutta siis ihan sama homma. Totta kai ymmärrän, ettei mihinkään kiireiseen liikkeeseen haluta ketään toheloa joka ei oo ikinä tehnyt työtä elämässään, mutta kyllä silti muun alan työkokemus ja alan opinnot pitäis edes jotain merkata!

  VastaaPoista
 3. oioii siiderihana!! millä laivalla olitte ja menitteks tukholmaan vai mihi?=)

  VastaaPoista
 4. Viking Gracella ja laiva meni Tukholmaan, muttei menty maihin:)

  VastaaPoista
 5. Aina tota samaa mietin, kun mullakin työnhaku päällä ja mistään ei tunnu nappaavan. Että mistä sitä sitten voisi aloittaa, kun kaikkialle tarvitaan kokemusta. Kun eiköhän kaikki nyt jonkin retail tai pubi duunin työhommat esim nappaa aika nopeasti. Ei nyt mitään quantum physicsiä oo noi hommat..Mutta juu onnea työnhakuun, toivottavasti jossain onnistaa!

  VastaaPoista
 6. jeps, enkä mäkään oo minnekään burberryn lippulaivaliikkeeseen hakenut vaan ihan perus (jopa halpis) kauppoihin, mm. sellainen jokaisen ihannetyöpaikka kuin Hackneyn Primark (:-----D) sanoi mulle toissapäivänä että kiitos mutta ei kiitos. Musta tulee tätä menoa joku puhelinmyyjä, ei terve!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...