keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

maaliskuun kulut + meikkilöytöjä

Jännä homma, kalenteri näyttää melkein huhtikuuta ja Lontoossa satoi vielä viikko takaperin räntäistä lunta. Aika floppi kevät, joskus kolme viikkoa sitten nautittiin parista lämpimästä päivästä ja sen jälkeen onkin ollut märkää ja harmaata vaan. Pööh. Tässä kuitenkin maaliskuun kulut listattuna jo vähän ennakkoon, koska huomenaamulla superaikaisin lähden kohti lentokenttää ja Dublinia! Irlannin reissun kulut ajalta 28.3-2.4 lasken mukaan huhtikuun kuluihin :)

Jos joku viimeaikoina blogia seuraamaan alkanut ihmettelee, että miksi mä näitä kulujani oikeen listaan, niin viime lokakuussa asetin itselleni kulutushaasteen, johon kuuluu kaiken rahanmenon seuraaminen ja listaaminen, jos se vaikka avaisi vähän järkiyttäisi tätä mun kulutusta..

Ruokaostokset: 45,85
Ulkona syöminen: 4,20 (!!!)
Bilettäminen: 33,00
Pubit: 4,00
Komedia: 5,00
Metrot+bussit: 9,20
Junat: 32,75 (Brighton-Ldn x2, lentokentät x2)
Netti: 4,50
Sähkö+kaasu: 20,00
Kahvila: 3,40
Kosmetiikka +kylppärijutut: 10,40
Opiskelu: 23,60
Pyörän huolto: 10,00 (kumin fiksaus + öljy)
Puhelin: 10,00
Lahjat: 11,55
Muut: 8,00

Yhteensä 235,45 puntaa.

Aika vaisu kuukausi ulkona syömisten ja kahvittelujen osalta, ja hyvä niin! Muutenkin kun näitä katselee, niin aika hyvin kaikenlaista "turhaa" rahanmenoa onnistuin välttelemään - mutta sitten oli taas kaikenlaisia pakollisia kuluja pyöränhuollosta koulukamppeisiin.

Bile-osionkin saldo in ihan kunnioitettava, olinhan mä Suomessa käymässä ja käytiin myös tässä kuussa vihdoin Lontoon kuuluisimmassa ja hypetetyimmässä baarissa Fabricissa, joka oli kyllä aika mieletön (ja jättimäinen) paikka. Tosin ovilla oli suurinpiirtein yhtä tiukat turvatarkastukset kuin lentokentillä ja sisäänpääsykin opiskelijalle kokonaisen kympin (ilman opiskelijakorttia ilmeisesti 18 puntaa), eli ehkä kuitenkin sellanen kerran-vuodessa -kokemus mulle :p Jos jotakin kiinnostaa, Fabric sijaitsee Barbicanin ja Farringdonin asemien välillä ja on aamuun asti auki - tuona perjantaina se oli kuuteen saakka. Me nostettiin kytkintä siinä reilun viiden maissa ja jostain syystä päätettiin kävellä kotiin. Eihän sitä matkaa ollutkaan kuin vajaa 6 kilometriä, eli oltiin seitsemän maissa kotona! Ihan hauska reissu :)

Jos joku muuten ihmettelee ruokaostos-kulujen viimeaikaista vähyyttä, niin vastaus on: kasvisruoka! En ole ostanut lihaa pitkiin aikoihin ja kokeillut, miltä tuntuu kokkailla ihan vaan kasvisruokia, ja oon tykännyt. Ei musta siis missään nimessä kasvissyöjää ole tulossa, aina ravintolassa tilaan mielelläni lihaa/kanaa, ja kananmunia kulutan jatkuvasti, mutta näin opiskelijabudjetilla kotona kokkaillessa oon huomannut, että pääsee tosi paljon edullisemmalla ilman lihatuotteita, enkä arkiaterioihini edes kaipaa lihaa enää :)

Tässä kuussa en shoppaillut mitään, mutta pari siistiä kosmetiikkalöytöä (kiitos cittarin alelaarin ja laivan tax-freen) tuli tehtyä, mun Suomi-visiitin aikana:


Löysin uuden lemppariluomivärini Anttilan alelaarista hintaan 3 euroa. Seuraavaksi käväisin Kicksissä, ja näin Lumenen osastolla täsmälleen saman luomivärin hintaan 14,95 :D Sävy on aivan mielettömän kaunis kultaan taittava vihreä, hyvin lähellä silmieni väriä :)


Kaunis hieman persikkaisen pinkki poskipuna Rimmeliltä. Rimmel on viimeaikoina noussut mun lemppari "markettimeikki" merkiksi, niillä on ainakin täällä Briteissä vaikka mitä ihanaa.


Ja kaksi Hydracolor -huulivoidetta. Nää on superkosteuttavia, kevyesti sävyttäviä, ja sisältää suojakertoimen 25 :) Käytän näitä aina, kun en laita huulipunaa!

Nyt pakkailua jatkamaan ja kiireenvilkkaa vielä opiskelujuttuja tekemään, että saan pääsiäislomailla seuraavan viikon huoletta! Huolista puheen ollen, mulla on ollut elohiiri silmässä nyt jo kaks päivää. Toivottavasti loma, irlantilaiset kotikokkailut ja irkkupubit saa siis stressitekijät kaikkoamaan, edes hetkeksi...

Kivaa pääsiäistä! x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...