tiistai 5. maaliskuuta 2013

stolenspace

Tänään hemmolteltiin lontoolaisia ihan mielettömän kauniilla päivällä. Asteita 14 ja aurinkoa täydeltä taivaalta. Illallakin oli vielä niin ihanan lämmintä, että pyöräilin kotiin ihan hiljakseen ja vain nautin. Jos Lontoossa olis aina tällainen sää, en lähtisi ikinä pois!

Ikävä kyllä ei voitu fiilistellä päivää ulkona, vaan vietettiin päivä printtistudiolla työntouhussa. Lounastauolla käytiin käppäämässä Brick Lanella ja istuttiin lounaalle Cafe 1001:n terassille, joka olikin ihan täysi. Se on varmin kevään merkki! Lounaan jälkeen käytiin vielä nurkan takana sijaitsevassa Stolespace galleryssä kääntymässä. Tää näyttely ei petä ikinä :)


Varsin kiva lounastauko :) Iltapäiväksi palattiin vielä printtaamaan... Nyt koitan pakkailla lentolaukkua ja valmistella huomista superkiireistä päivää, johon kuuluu luentoa, seminaaria, ryhmäpalaveria, koulusta suoraan lentokentälle lähtö ja Suomeen lentely. Tuun taas pikaisesti käymään Suomessa, kun on hammashoidon viimeistelyä ja sukulointi-risteilyä tiedossa. Buffaa jo kovasti odotellessa! Suomiherkkuja ei oikeen ikävä oo ehtinyt tullakaan, kilon oltermannin ja aurajuustoni sain vasta eilen kulutettua :p Nyt voi taas santsata auran lisäksi reissaria ja fazerina -patukoita. Palaillaan Nurmijärveltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...