sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

oodi vichylle / ihonhoitovinkki!

Mulla on ollut iho-ongelmia jo vaikka kuinka pitkään, tarkalleen ottaen kai vuodesta 2009. Silloin Australian kuuman kostea kesä sai ihoni räjähtämään aivan kamalaan kuntoon, minkä jälkeen meillä onkin ollut aikamoista taistelua epäpuhtauksien kanssa. Välillä enemmän, välillä vähemmän, mutta parhaimpinakin päivinä poskiin jääneet finniarvet ja kalpeasta ihosta läpi paistava punotus on saaneet ihon näyttämään epätasaiselta ja epämääräisen väriseltä. Parempia aikakausiakin on ollut, kuten vaikka viime kesä, mutta aina on kuitenkin lopulta palattu samoihin tuttuihin iho-ongelmiin. Ehkä mä olen forever young, mutta millos hei tämä murrosikä loppuu???

Nyt kuitenkin on raportoitava pienestä muutoksesta. Kuluneen parin kuukauden aikana oon huomannut ihoni kunnossa selkeää kehitystä, kiitos yhden ahkerasti käyttämäni ihonhoitosarjan. Tässä siis ne sankarilliset purnukat:


Ihon pehmeäksi jättävä puhdistusmaito + kosteuttaja (1), Aqualia Thermal sarjan silmänympärysgeeli (2), huulirasva (3), kevt kosteusvoide (4) ja Neovadiol sarjan rasvaisempi yövoide (5) jota laitan kuiviin kohtiin kasvoissani. Kaikki Vichyä.

Olen muutamissa viikoissa huomannut ihoni kirkastuneen selkeästi: näppyjä ja muita epäpuhtauksia on ollut huomattavasti vähemmän. Iho on myös vaikuttanut virkeämmältä ja silmänympärysgeeli lienee onnistunut tekemään ihmeitä mun tummille silmänalusille. Iho on näyttänyt siis kokonaisuudessaan paljon puhtaammalta ja tasaisemmalta kuin pitkään aikaan.

Vaikka matkaa "hyvään ihoon" tässä vielä onkin, on ollut niin ihanaa herätä aamulla ja katsoa peiliin, kun naama ei olekaan täynnä punaisia kivuliaita näppyjä ja meikkiä on paljon mukavampi levittää. Arpia tietysti vielä löytyy, mutta ne haalistuu kai pikku hiljaa ajan kuluessa. Tärkeintä olisi nyt saada stressinäpyt sun muut pysymään poissa, jotta voisin huidella kesän tullen ilman helteessä sulavaa meikkivoidekerrosta (as if tänne muka helteet tulee ;D).

Tältä näyttää ihoni nyt, ilman meikkiä ja ehostettuna:


Omasta kokemuksestani voin siis lämmöllä suositella Vichyn tuotteita, koska nimenomaan niiden käytön aloitettuani suurta kehitystä on tapahtunut - ja sama toivottavasti myös jatkuu!!

Nyt mietinkin, että miten tähän ihoon saataisiin vähän väriä. Kovin huimia määriä aurinkoa on täällä turha odottaa, enkä mä oikeastaan edes rusketukaan kuin ihan ministi, ja sekin vaan jos vietän neljä kuukautta putkeen auringossa niin kuin viime kesänä. Itseruskettavia en uskalla kokeilla, koska osaan muutaman luokkakaverin perusteella ennustaa itselleni saman epäluonnollisen, oranssin kohtalon. Mikä siis avuksi? Onko kellään ideoita? Tai ihon hoitoon/kirkastamiseen liittyviä vinkkejä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...