tiistai 16. huhtikuuta 2013

teknisiä ongelmia ja hyviä uutisia

Moikka. Sellasta vaan tulin kertomaan, että meillä ei ole enää nettiä. Aika hauskaa, kun yhteys sanoo itsensä poikki keskellä vuoden stressaavinta aikaa neljän opiskelijan taloudessa. Vietin eilen varmaan tunnin puhelimessa teknisen tuen kanssa, ja ongelmalle ei monen testin jälkeen ole löytynyt ratkaisua. Nyt sitten odotellaan parin päivän ajan lisätestien tuloksia ja sitten mahdollisesti jonkun insinöörin paikallesaapumista. Mikään ei täällä kyllä edisty nopeasti. Kiva yksi stressitekijä lisää, eihän tässä kamala paniikki vielä olekaan koulutehtävien ja deadlinejen takia. Eli mitä kouluun tulee, oon tällä hetkellä todella stressaantunut.

Mutta jätetään postaus kuitenkin kahteen positiiviseen uutiseen. First things first, kevät on vihdoin saapunut tänne, ulkona on ihanan valoisaa vielä nyt kuuden-seitsemän pintaankin ja 15-18 astetta lämmintä. Aurinkoakin on näkynyt melko paljon viimepäivinä, ja oon jopa ottanut jo partsilla rantsuvermeissä aurinkoa. Kirkkaina aamuina oon lusikoinut aamupuuroa tyytyväisin mielin parvekkeella, huippua.


Toinen kiva juttu on se, että mä oon saanut nyt töitä! Ihan baarihommaa vaan, mutta mukavan oloinen paikka on kyseessä ja kivalla sijainnillakin (Liverpool Street). Nyt voin tosiaan huokaista helpotuksesta työnhaun kohdalla ja jatkaa sitten niitten muoti-duunien metsästystä tän homman ohessa vaikka kesän alussa, kun koulustressi on muisto vaan :) Ideaalisti musta olis huippua tehdä kahta osa-aikaduunia samaan aikaan, mutta tää kaikki selviää sitten kesällä!

Mutta palaillaan vaikka sitten täältä koulun koneilta tässä lähiaikoina, mikäli nettiyhteys ei palaa kuvioihin pikaisesti..

6 kommenttia:

 1. Ihanan lämmintä siellä jo :) Onnittelut työstä ja toivottavasti nettikin alkaisi wörkkiä ;)

  VastaaPoista
 2. Jep, toivottavasti ei enää tuu takatalvea :) ja kiitos! netti on tosin vieläkin poissa pelistä...

  VastaaPoista
 3. Jes! Onnea työpaikasta :)

  VastaaPoista
 4. Kovasti onnea työpaikasta! Ja ihanan kesäinen kuva :)

  VastaaPoista
 5. kiitos:)) duunista oonkin tykännyt!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...