sunnuntai 19. toukokuuta 2013

eleven days to go.

Moi...tästähän on tulossa koko blogihistorian hiljaisin kuukausi. Mutta tylsä totuus on se, että en oo viimeiseen kahteen viikkoon oikein muuta tehnyt, kun koulujuttuja ja töitä. Viime viikolla vietin joka ikisen päivän koulun studiolla tapellen ompelukoneen kanssa, ja illat naputtelin digitaalisen markkinoinnin raporttia niska hiessä (joka valmistui vasta palautusaamuna). Tällä alkavalla viikolla tahti tulee olemaan kahta kauheampi, koska meidän design kurssin deadline on perjantaina, jonka lisäksi aloitan tiistaina työt mun uudessa työpaikassa, ja torstai -ja perjantai-illat ahkeroin tuttuun tapaan baarineitona. Onneksi perjantain jälkeen helpottaa koulun osalta, koska sitten on enää yksi koulutyö jäljellä. Vajaa kaks viikkoa siis enää jäljellä yliopiston kakkosvuotta!

Tässä sekalaista fotoa viimeajoilta - vaikka taivas monessa kuvassa näyttää siniseltä, niin pakko sanoa että Suomessa on nyt varmaan ollut paremmat kelit kun täällä. Muutamana aamuna on ihan oikeasti ollut siinä ja siinä, pystyykö ilman lapasia pyöräilemään kouluun :D


Nyt valmistaudun tähän tulevaan helvetilliseen viikkoon minttuteen voimin - mun uusin pakkomielle halloumi -juuston ohella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...