tiistai 14. toukokuuta 2013

textile dilemma

Iloitsinkin jo viime postauksessa, että oon vihdoin saanut kätösiini teetättämäni digitaaliset printit. Mulla kävi tilauksen kanssa pieni säkä, ja printtibisneksen tekemän virheen takia sain kahden metrin sijasta kolme metriä materiaalia - vaikka kyllä se 79 puntaa siltikin vähän tunnahti... Materiaaleiksi valikoin vähän summamutikassa puuvillaa ja silkkipuuvilla sekoitteista materiaalia, jotka onneksi osoittautui just sopiviksi valinnoiksi.

 
Nyt mulla on siis metri jos toinenkin omaa printtimateriaalia käpälöissä. Mitäs sitten seuraavaksi? Koska printit on sen verran räikeitä (ja koska mun vaatesuunnittelu & ompelutaidot on hmm..erittäin puutteelliset), ajatuksena olisi tehdä näistä ihan perusvaatteita, vaikka pari ihan perus toppia ja hame. Mullahan ei siis ole minkäänlaista itseluottamusta mitä ompelukoneen kanssa sähläämiseen tulee, eli jännittää vähän mitä saan aikaiseksi...
 
Muutama luonnos...
 

Tuo screenshotin yläkulmassa näkyvä säätila pitää muuten erittäin paikkansa. Sataa ja on suurinpiirtein yhtä kylmä kun tammikuussa. Tää on tää yhden vuodenajan Lontoo - seuraavaa helleaaltoa odotellessa!

2 kommenttia:

  1. ohh,,,,,, your materials look amazing!!! Nice to see you have cleaned up your desktop too ;) xxxx Karen

    Quarter-Life Creative

    VastaaPoista
  2. haha! i did it for this screenshot - now its getting messy again :p

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...