perjantai 31. toukokuuta 2013

Toukokuun kulut + höpinää

Eilen sain viimein mun opinnot tältä vuodelta pakettiin, jeah! Kirmattiin heti esitelmän jälkeen koulun läheiseen weatherspooniin kippistelemään, harmi vaan, että multahan jäi henkkarit (eli passi) kotiin ja kippistelinkin sitten spritellä :D Ei ainakaan tuu ikäkriisiä vielä kun selkeesti meen vielä 17-18 vuotiaasta! Forever babyface.

Kunnolla me juhlistetaan vuoden päätöstä huomenna, koska tänä iltana oon (ylläriylläri) töissä. Pistetään siis kuukausi pakettiin jo nyt, tässä toukokuun kulut:

Ruoka: 83,10
Ulkona syöminen: 37,00
Kahvittelu: 3,45
Juhliminen + Streetfest : 40,00
Junat Brightoniin: 9,90
Bussit/metrot/junat Lontoossa: 6,50
Puhelin: 10,00
Sähkö+kaasu: 5,00
Shoppailu: 31,96
Kosmetiikka: 1,00
Opiskelu & materiaalit: 82,40
Muut: 7,00

Yht. 317,31 puntaa.

Kuluneena kuukautena rahaa meni siis eniten ruokaan ja opiskelu-juttuihin – tai tarkemmin sanottuna digitaalisiin printteihini. Ärsyttävän hintavaa puuhaa, varsinkin kuin tiedän jo nyt että tuun jatkossa teetättämään printtejäni vielä suuremmissa määrissä…

Shoppailtuakin tuli muutamia juttuja; bikinit, pari toppia ja college shortsit. Jelly shoet on ollut kovasti kiikarissa, mutten ole vieläkään löytänyt haluamaani väriä! :( Ainoa tilaisuus tuntuu olevan netistä tilaus… Shoppailusta puheenollen, mun toinen työpaikka on nykyään Stratfordin Westfieldissä, eli jättimäisessä ostoskeskuksessa - on nykyään ihan liian helppo eksyä ennen tai jälkeen töiden ”vähän vaan katselemaan”. Varsinkin, kun tuolta löytyy about joka ikinen tän saaren putiikki, ja vielä mun ikirakkaus, meikkitaivas Kiko… Onneks mun vuorot tuolla on yleensä vain neljä tuntia, eli ”oli rankka työpäivä” tekosyytä en ainakaan voi usein käyttää!

 
Toinen ärsyttävä juttu Stratfordissa töissä käymisessä on se, että kyseistä linnoitusta ei ole kyllä yhtään suunniteltu pyöräilijöitä mielessä pitäen. Erään pyöräkaistan keskelle on esimerkiksi isketty iso parkkikyltti autoille...wtf? Reitin viimeiset pari minuuttia ei vilkkaan kaistan takia tunnu järin turvallisilta (osan tästä pyöräilen aina jalkakäytävällä), eli pimeällä iltavuorojen jälkeen oon nyt ottanut junan kotiin pyöräni kanssa. Joukkoliikennekuluja tulee siis jatkossakin varmaan olemaan vähän aiempaa enemmän, ärsyttävää, mutta ainakaan ei tarvitse stressata tulevansa yliajetuksi. Toivottavasti järjestelevät Stratfordin alueen pyöräilykaistoja pikapuoliin, muuten työmatka on nimittäin tosi symppis, saan pyöräillä mm. valtavan Victoria parkin läpi :)
 
Mielenkiinnolla muuten odotan, muuttuuko kulutuslukemat suuntaan tai toiseen nyt kesällä. Vapaa-aikaa ja houkutuksia on kai enemmän, ja lisäksi mun kämppisten rynnistäessä koteihinsa kesäksi, jään jossain vaiheessa kesäkuuta yksin pitämään taloa pystyssä. Onneksi Ryan muuttaa meille sentään reiluksi kuukaudeksi, etten oo ihan yksin! Tuun myös saamaan henkilökunta-alennusta mun molemmista työpaikoista (paha), ja tuun olemaan kolmesti viikossa parin sadan metrin päässä Kikosta... tää on ehkä pahin. Mun on kai pakko laittaa itteni banniin sen osalta!
 
Mutta palaillaan näihin sitten kuukauden päästä - nyt, kivaa kesän alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...